fbpx

Bij Fit For Football heb je de keuze uit drie abonnementen

Kies jouw geschikte abonnement. Betaal per maand of in één keer en bespaar 10%

>>> Klik hier voor meer over ons aanbod

 

Ik heb heel even getwijfeld om te starten, omdat ik me afvroeg of het wel goed in combinatie kon met mijn trainingen bij SC Heerenveen. De combinatie tussen de trainingen van SC Heerenveen en Fit For Football heb ik goed ervaren en uiteindelijk begon ik ook resultaat te merken na het uitvoeren van de trainingen.

Nóah Waterham

Verdedigster, SC Heerenveen vrouwen

Mijn resultaten van drie maanden Fit For Football merk ik op het gebied van snelheid, maar ik merk vooral qua kracht en het langer kunnen volhouden van wedstrijden vooruitgang. Bijvoorbeeld in de laatste 10 minuten van de wedstrijd kan ik nu ook mijn ding doen, voorheen was dit niet zo, dan was ik al kapot.

Barry Olierhoek

Aanvaller, Luctor Heinkenszand

Mijn trainingsschema’s veranderen om de zoveel weken, dit vindt ik fijn. Ik houd er sowieso niet van om elke keer hetzelfde te moeten doen. Dit houd het leuk en uitdagend. Fit For Football zou ik zeker aanraden aan andere voetballers. Wel aan voetballers die er echt alles uit willen halen. Je moet écht beter willen presteren op het veld.

Ricardo Chotoe

Middenvelder, Oliveo

Moet ik lid zijn van een sportschool?
Nee, bij Fit For Football heb je ook de keuze om je trainingen thuis of buiten uit te voeren.
Wanneer kan ik starten?
Elke maandag kun je starten, de inschrijving sluit de maandag ervoor om 23:59u.
Hoelang duurt mijn Fit For Football plan?
Bij Fit For Football geloven we niet in snel resultaat. Jij als deelnemer gaat minimaal 6 maanden aan de bak met je plan. Wij willen je hulpmiddel zijn om je resultaat te behalen en te behouden. Bij Fit For Football heb je de keuze uit drie abonnementen: 6, 12 of 18 maanden.
Gaan jullie mij begeleiden in de sportschool?
Nee, alle begeleiding gebeurt online via een app. Op je mobiel of pc kun je je trainingsschema’s (met 3D animatie + uitleg) zien en zo kun je dus gemakkelijk zelf aan de slag in de sportschool. We zijn er dus toch bij als personal trainer in je broekzak 😉
Houden jullie rekening met mijn (drukke) weekplanning?
Ja zeker, juist bij een druk leven heb je wat hulp nodig hoe je dit het beste kunt aanpakken. Jouw Fit For Football coach zal je hier goed bij helpen.
Hoeveel tijd ben ik kwijt aan Fit For Football?
Als je het slim aanpakt hoeft het niet veel tijd te kosten. In het begin kan het misschien een beetje wennen zijn, maar wij gaan je helpen 🙂 Reken op minimaal 2 trainingen per week van ongeveer een uur. Je kunt het aantal trainingen zelf verhogen in overleg met je coach.