fbpx

Wacht!

Tof dat je ons e-book ‘fitness voor voetbal’ hebt aangevraagd, het e-book wordt naar jouw mailbox verzonden!

Maar wacht nog even, we hebben een éénmalig aanbod voor je…

Wil jij beter presteren op het veld?

Wij begeleiden en coachen je 14 dagen lang

Van 17 euro voor 7 euro!

Dagelijks begeleiden en coachen wij verschillende voetballers en voetbalsters richting hun specifieke doel.

Als deelnemer van Fit For Football krijg je toegang tot een online omgeving, waarin je begeleiding krijgt in de vorm van training, voeding en online coaching. Met Fit For Football train je individueel, in de gym of thuis, om specifiek fit te worden voor voetbal, om vervolgens op het veld het verschil te gaan maken.

Onze huidige deelnemers volgen Fit For Football voor minimaal 6 maanden. Wij geloven namelijk in een lange termijn aanpak, maar wij kunnen je begrijpen als je eerst wilt ervaren hoe wij jou gaan helpen en dus niet gelijk aan ons vast zit voor 6, 12 of 18 maanden 🙂

Daarom kun jij vanaf nu gebruik maken van onze ”warming up”. In 14 dagen ga jij ervaren hoe wij jou online coachen, hoe onze app werkt, hoe jij met onze app in de gym of thuis kunt gaan trainen en hoe jij aan je voedingsdoelen kunt werken. Tijdens deze 14 dagen heb je een eigen online coach waar je alles aan kunt vragen!

Deze is speciaal voor jou, jij die het verschil wilt maken op het veld, heel veel waarde voor een kleine eenmalige investering.

Hoe zou je het vinden om hier nu direct mee te gaan starten?

Wat je hiervoor terug krijgt

Vertrouwd door voetballers en voetbalster van onder andere

Let op!

* Dit trainingsplan is nog niet gepersonaliseerd op jouw doelstelling. Als je besluit om je definitief in te schrijven maken we het voor jou op maat!
* Binnen 24 uur (vaak sneller) is je proef trainingsplan te zien in de app.
* Het kan zijn dat deze prijs onverwachts toch nog verhoogd gaat worden, omdat het gewoon veel meer waard is. Wil je deze kans niet missen en Fit For Football voor een klein bedrag eens ervaren? Klik dan snel op deze link om direct toegang te krijgen.
Spreken we elkaar straks? 🙂

Wessel Dekker
Oprichter & Online coach Fit For Football