fbpx

Check hoe fit jij écht bent

Ontdek jouw sterke en verbeterpunten en krijg concreet advies om jouw prestaties te verbeteren en blessure risico’s te verminderen.

Doel van de fit check

Wat kun je verwachten?

We testen en meten je: kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en wendbaarheid. Daarnaast ontdek je eventuele blessure risico’s die jij preventief kunt versterken. Na afloop ontvang je een analyse -en adviesrapport en weet je precies hoe jij ervoor staat en krijg je concrete actie punten om in de gym of thuis mee aan de slag te gaan.

FITCHECK SC BUITENVELDERT

De experts die jou gaan testen en meten:

Wessel Dekker

Oprichter en Sport Performance Trainer

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Ik ben de oprichter en eigenaar van Fit For Football. Dagelijks mogen wij (prof)voetballers en voetbalsters helpen met hun fysieke doelstellingen. Ik ben Fit For Football ooit begonnen omdat ik merkte dat veel voetballers wel aan hun fysiek willen werken, maar hier geen doelgerichte tactiek voor hebben. Na de fitcheck ga je naar huis met helderheid voor je fysiek. Hopelijk tot snel!

Mijn naam is Gideon Lammers, samen met Paul Lammers verzorg ik de fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op de doelstelling van onze deelnemers.

Ik was de assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

Hoe fit ben jij?

Weet waar je fysiek aan moet werken. Krijg focus op de juiste prioriteiten. Creëer een duidelijk plan waarmee je fysiek het verschil gaat maken op het veld.

Meld je hieronder aan:

Voetballers van onder andere deze clubs gingen je voor:

Emanuel Emegha
Rick Meissen
Thijmen de Lange (FC Twente / Heracles Academie) Giovanni Mulumba (Sparta Rotterdam)
Mats Rots (FC Twente / Heracles Academie)
Raphaël Eyongo (Excelsior Rotterdam)
5/5