fbpx

Nooit meer doelloos naar de gym als voetballer?

Sluit je aan bij de Fit For Football Community. De online plek waarmee jij traint als een voetballer in de gym of thuis en investeert in jouw leefstijl voor een betere speelstijl.

100 +
Voetballers geholpen
10000 +
Podcast streams
0
Landen waar FFF'ers actief zijn

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

Specifiek fit voor voetbal

We hebben het niet over algemeen fitness of over massa creëren. Met je persoonlijke schema’s train je precies dat wat jij als voetballer nodig hebt voor betere prestaties op het veld. Zoals meer: Snelheid, duelkracht of uithoudingsvermogen

Variërende schema's

Jij kiest jouw doelstelling: Snelheid, duelkracht of uithoudingsvermogen. 

Wij hebben voor jou de beste trainingsschema’s klaar gezet voor in de gym of thuis.

Niet maandenlang hetzelfde schema doen, maar elke maand variërende schema’s om mee te trainen.

Duurzame resultaten

Ben je opzoek naar snel resultaat? Moet je niet bij ons zijn. Dit is niet het zoveelste programma wat je snel resultaat beloofd. Er bestaat geen quick fix.

Voor duurzaam resultaat is er geen magische pil. Bij de start ontvang je een handleiding hoe je de schema’s duurzaam kunt uitvoeren.

Doe jij ook maar wat in de gym?

We snappen je.

Al jaren helpen wij voetballers en voetbalsters van zowel prof als amateur niveau aan een betere peformance en minder blessures. In die tijd hebben wij gemerkt dat veel voetballers wel aan hun individuele fysieke kwaliteiten willen werken, maar hier geen plan voor hebben. 

En als ze een plan hebben als ”bodybuilder” trainen en niet als voetballer.

Met als resultaat: maar wat doen in de gym of thuis, niet je gewenste resultaat en kans op blessures. Zonde. Wanneer jij geen doelgericht plan hebt, ga je ook nooit scoren.

‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’ luidt de bekende quote.

Wij specialiseren ons al jaren in de fysieke ontwikkeling van voetballers, en helpen ze aan meer duelkracht, snelheid en uithoudingsvermogen in hun spel. Dit passen wij dagelijks toen in onze online begeleiding, fitchecks en performance training.

Gideon Lammers (Performance Trainer) en Wessel Dekker (oprichter)

Wat krijg je allemaal als lid van de Community?

Als lid van de Fit For Football Community krijg je toegang tot tientallen trainingsschema’s in verschillende doelstellingen en je eigen voedingstracker in de app. Daarnaast heb je toegang tot exclusieve content met tips en tricks om jouw leefstijl naast het veld te verbeteren.

Dit kun je verwachten:

Variërende trainingsschema's

Eindelijk met een plan naar de gym. Geen gedoe meer met zelf schema’s maken of losse PDF’s of YouTube video’s.

In de app vind je tientallen trainingsschema’s die jou gaan helpen aan meer: snelheid, duelkracht en uithoudingsvermogen in je spel. 

Jij kiest je doel en ook of je in de gym of thuis wilt trainen.

Altijd en overal

Dankzij de mobiele app heb je je persoonlijke plan altijd bij de hand. Train waar en wanneer jij wil, in de gym of thuis. 

Door de handige 3D animaties met uitleg weet jij precies hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden.

Fit For Football Guide

Bij de start ontvang je een handige handleiding. Hierin ontdek je onder andere: 

Hoe de app werkt, hoe je de Fit For Football trainingen perfect combineert met jouw voetbal trainingen en exclusieve kortingen bij onze partners.

In de handleiding ontdek je stap voor stap hoe jij het beste kunt trainen.

Als je vandaag inschrijft,
krijg je ook:

BONUS #1:
Voedingstracker

Als bonus krijg je toegang tot de Food app die gekoppeld is aan je trainingsplan. Hier kun je een voedingsplan maken, je voeding bijhouden en goed inzicht krijgen in jouw voedingspatroon.

BONUS #2:
Food For Football en recepten.

Binnen de app krijg je toegang tot Food For Football. Zie het als een soort Facebook groep waar wij informatie, inspiratie en tips en tricks delen om meer uit jezelf te halen op het gebied van voeding en leefstijl. Dit alles samengebundeld onder 1 knop in de app.

Jouw aanvulling op je spel

De Fit For Football Community

FFF Community

De #1 plek voor voetballers die specifiek fit willen worden
20 Per maand
  • Trainingsschema's voor meer snelheid, uithoudingsvermogen of (duel)kracht in je spel
  • Krijg inzicht in je voedingspatroon met je persoonlijke tracker
  • Ontvang wekelijks informatie en inspiratie om meer uit je leefstijl te halen
  • Iedere dag toegang tot onze online omgeving en app
  • BONUS: Voedingstracker
  • BONUS: Food For Football en recepten
Populair

Geen risico en verrassingen

De Fit For Football Community is maandelijks opzegbaar. Je kunt dus zonder risico uittesten of Fit For Football bij je past.

Wij staan voor de kwaliteit en inhoud van ons programma en onze begeleiding. Mocht je denken, dit past niet bij mij. Kun je je uitschrijven.

100% zonder risico.

Stop je, stopt je plan en verlies je toegang tot ons platform en je persoonlijke plan.

Ga je door, groei je door.

4,9/5 Google-Reviews (70+) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veel gestelde vragen

Wanneer jij ready bent! Met dit lidmaatschap kun je altijd starten. Je zou dus over een aantal minuten dus al kunnen starten en specifiek gaan trainen.

Wil jij zonder moeite en binnen no-time resultaat? Dan is dit niks voor jou.

Voor resultaat is tijd en werk nodig.

Ben je bereid om hard te werken voor:

  • Lange termijn resultaat?
  • Een beter atletisch vermogen en een blessure preventief lichaam?
  • Een beter voedingspatroon?

 

Dan zul je snappen dat dit tijd en energie kost. Ben je bereid om dit te doen? Dan is de Fit Formule echt iets voor jou.

Het grote verschil met de Fit Formule (online coaching) is dat je daar elke maand nieuwe persoonlijke trainingsschema’s krijgt en wij deze voor je inplannen. Daarnaast krijg je een eigen online coach toegewezen.

Wil je later nog upgraden? Geen probleem, in 1 klik regelen we dit voor je.

Nee, jij kiest voor gym of thuis. Dus het kan, maar is niet verplicht! Bij Fit For Football heb je ook de keuze om je trainingen thuis of buiten uit te voeren. Je kunt ook in de intake (vragenlijst) aangeven welk materiaal je eventueel thuis hebt en deze verwerken we ook in je trainingsschema’s.

Nee, alle begeleiding gebeurt online via een app. Op je mobiel of pc kun je je trainingsschema’s (met 3D animatie + uitleg) zien en zo kun je dus gemakkelijk zelf aan de slag in de sportschool. We zijn er dus toch bij als personal trainer in je broekzak 😉

Als je het slim aanpakt hoeft het niet veel tijd te kosten. In het begin kan het misschien een beetje wennen zijn, maar wij gaan je helpen 🙂 Reken op minimaal 2 trainingen per week van ongeveer een uur. Je kunt het aantal trainingen zelf verhogen, je krijgt ook nog een handige handleiding zodat jij zo een goed mogelijk resultaat bereikt.

Start hieronder!