fbpx

Nooit meer doelloos de gym in als voetballer

Sluit je aan bij de Fit For Football Community. De online plek waarmee jij traint als een voetballer in de gym of thuis en investeert in jouw leefstijl voor een betere speelstijl.

Wat krijg je als lid van FFF:

Als lid van de Fit For Football Community krijg je toegang tot tientallen trainingsschema’s in verschillende doelstellingen en je eigen voedingstracker in de app. Daarnaast heb je toegang tot exclusieve content met tips en tricks om jouw leefstijl naast het veld te verbeteren.

Jouw aanvulling op je spel

De Fit For Football Community

Eindelijk met een plan naar de gym

Geen gedoe meer met papieren schema’s, PDF’s openen of zelf schema’s in elkaar knutselen. Train altijd met een plan, in de gym of thuis. Dankzij de mobiele app heb je je trainingsschema’s en leefstijltips altijd bij de hand.

Geen Quickfix

Ben je opzoek naar snel resultaat? Moet je niet bij ons zijn. Dit is niet het zoveelste programma wat je snel resultaat beloofd. 

Voor duurzaam resultaat is er geen magische pil.

Specifiek fit voor voetbal

Nee, we hebben het niet over algemeen fitness of over massa creëren. Met je Fit For Football schema’s train je dat wat jij als voetballer nodig hebt voor betere prestaties op het veld. Jij wilt meer snelheid, kracht of uithoudingsvermogen in je spel.

Het probleem van veel voetballers...

Veel voetballers trainen zonder plan, doen maar wat of trainen als ‘’bodybuilders’’ in de gym of thuis, maar niet dat wat zij nodig hebben als voetballer of voetbalster. Hierdoor boek je geen progressie en dit kan leiden tot verminderde prestaties op het veld.

De oplossing

Met Fit For Football krijg je toegang tot tientallen trainingsschema’s die specifiek zijn ontworpen om de fysieke prestaties van voetballers te verbeteren. Onze programma’s zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de topsport en zijn gericht op de persoonlijke doelstelling die jij wilt verbeteren als voetballer of voetbalster.

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

4,9/5 Google-Reviews (67) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jouw team naast het veld 👇

Wessel Dekker

Online Coach en Sport Performance Trainer

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Mijn naam is Wessel Dekker, oprichter en eigenaar van Fit For Football. Ik coach alle spelers van Fit For Football online en ben als performance trainer actief bij de Fitcheck en de performance trainingen in Amsterdam. Ik heb Fit For Football ontwikkelt omdat ik merkte dat er veel voetballers wel aan hun fysiek willen werken in de gym of thuis, maar hier geen plan voor hebben. Daarnaast is er in het voetbal veel aandacht voor alleen het teamproces op tactisch en technisch vlak en niet voor het individu. Fit For Football biedt de (fysieke en individuele) aanpak voor naast het veld in de gym of thuis. Dagelijks mogen wij (prof)voetballers en voetbalsters helpen met de tactiek voor hun fysiek. Ben jij de volgende?

Mijn naam is Paul Lammers, ik ben als sport performance specialist betrokken bij Fit For Football. Ik ben onder andere jaren fysieke trainer geweest bij het NOC&NSF (Team NL). Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) en in het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Juventus) gewerkt.

Mijn naam is Gideon Lammers, performance trainer bij Fit For Football. Ik ben verantwoordelijk voor het (op maat) maken van de performance schema’s. Daarnaast neem ik samen met Wessel Dekker de Fitcheck af in Amsterdam en ben ik samen met Wessel achter de schermen verantwoordelijk voor de professionalisering van Fit For Football.

Wil jij nooit meer doelloos de gym in als voetballer?
Sluit je aan bij de Fit For Football Community! 👇

FFF Community

De #1 plek voor voetballers die specifiek fit willen worden
20 Per maand
  • Trainingsschema's voor meer snelheid, uithoudingsvermogen of (duel)kracht in je spel
  • Krijg inzicht in je voedingspatroon met je persoonlijke tracker
  • Ontvang wekelijks informatie en inspiratie om meer uit je leefstijl te halen
  • Iedere dag toegang tot onze online omgeving en app
  • BONUS: Korting(en) bij onze partners
  • BONUS: Voorrang op onze events​
Populair

Als je vandaag inschrijft krijg je ook:

Misschien denk je nu: ‘‘Oké interessant! Maar wat nou als ik écht nog meer verdieping wil en nog meer uit mezelf wil halen?

We hebben goed nieuws voor je. We maken dit graag voor je mogelijk met de volgende (gratis) bonussen als je je vandaag inschrijft.

BONUS #1:
Partner korting(en)

Wij werken samen met verschillende topmerken voor trainingsmaterialen, supplementen en opleidingen. Als lid krijg jij korting bij deze partijen via ons. Na aanmelding ontvang je direct de kortingscodes.

Geen risico en verrassingen

Fit For Football is maandelijks opzegbaar. Je kunt dus zonder risico uittesten of Fit For Football bij je past.

Wij staan voor de kwaliteit en inhoud van ons programma en onze begeleiding. Mocht je denken , dit past niet bij mij. Kun je je uitschrijven.

100% zonder risico.

Stop je, stopt je plan en verlies je toegang tot ons platform en je persoonlijke plan.

Ga je door, groei je door.

Veel gestelde vragen

Wanneer jij ready bent! Met dit lidmaatschap kun je altijd starten. Je zou dus over een aantal minuten dus al kunnen starten en specifiek gaan trainen.

Wil jij zonder moeite en binnen no-time resultaat? Dan is dit niks voor jou.

Voor resultaat is tijd en werk nodig.

Ben je bereid om hard te werken voor:

  • Lange termijn resultaat?
  • Een beter atletisch vermogen en een blessure preventief lichaam?
  • Een beter voedingspatroon?

 

Dan zul je snappen dat dit tijd en energie kost. Ben je bereid om dit te doen? Dan is de Fit Formule echt iets voor jou.

Nee, jij kiest voor gym of thuis. Dus het kan, maar is niet verplicht! Bij Fit For Football heb je ook de keuze om je trainingen thuis of buiten uit te voeren. Je kunt ook in de intake (vragenlijst) aangeven welk materiaal je eventueel thuis hebt en deze verwerken we ook in je trainingsschema’s.

Nee, alle begeleiding gebeurt online via een app. Op je mobiel of pc kun je je trainingsschema’s (met 3D animatie + uitleg) zien en zo kun je dus gemakkelijk zelf aan de slag in de sportschool. We zijn er dus toch bij als personal trainer in je broekzak 😉

Als je het slim aanpakt hoeft het niet veel tijd te kosten. In het begin kan het misschien een beetje wennen zijn, maar wij gaan je helpen 🙂 Reken op minimaal 2 trainingen per week van ongeveer een uur. Je kunt het aantal trainingen zelf verhogen, je krijgt ook nog een handige handleiding zodat jij zo een goed mogelijk resultaat bereikt.