fbpx

Wil jij fysiek naar de Next Level?

Ontdek hoe snel, krachtig en fit jij bent. Binnen 1 uur brengen wij jouw fitheid in kaart en weet je precies wat jij nodig hebt om fysiek naar de next level te gaan.

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

Ontdek hoe fit je écht bent

Weet waar je fysiek aan moet werken. Krijg focus op de juiste prioriteiten. Creëer een duidelijk plan waarmee je fysiek het verschil gaat maken op het veld.

Concreet advies

Niet testen om het testen. Maar na de testen ontvang jij persoonlijk advies voor jouw fysiek. In het persoonlijk analyse en adviesrapport lees jij precies waar voor jou de winst ligt.

Meten = Weten

Wat zou het voor jou betekenen als je precies weet hoe je er fysiek voor staat, hoe je scoort op jouw niveau en vervolgens ook nog eens concrete adviezen krijgt hoe je dit kunt verbeteren?

Meten + Weten = Winnen

Meten = weten.

Niet weten = zweten.

Je kent de quote vast wel. Alleen zien we dit toch misgaan. Voetballers hebben geen idee hoe ze er voor staan. Misschien heb je wel eens een test gedaan op je voetbalclub, maar wat gebeurd er met de resultaten? Grote kans dat deze in de prullenbak belanden en je geen concrete adviezen krijgt voor jou als individu.

We snappen je.

Al jaren helpen wij voetballers en voetbalsters van van Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie tot aan amateur niveau aan een betere peformance en minder blessures. In die tijd hebben wij gemerkt dat veel voetballers wel aan hun individuele fysieke kwaliteiten willen werken, maar hier geen plan voor hebben en niet precies weten hoe ze ervoor staan.

Met als resultaat: testen om het testen en niet je gewenste resultaat en kans op blessures. Zonde.

Wij specialiseren ons al jaren in de fysieke ontwikkeling van voetballers, en helpen ze aan meer duelkracht, snelheid en uithoudingsvermogen in hun spel. Dit passen wij dagelijks toen in onze online begeleiding, fitchecks en performance training.

Wessel Dekker (oprichter en performance trainer)

5/5

Ontdek onze unieke Fitcheck

Een greep uit wat we gaan testen en meten

Snelheid en wendbaarheid

Ontdek hoe snel jij bent op verschillende afstanden. Maar ook hoe snel jij kan wenden en keren.

Uithoudings-
vermogen

Ontdek hoe lang jij het volhoudt en hoe jij ervoor staat. Deze test doen we met hartslag meting.

(Sprong)kracht

Ontdek jouw sprongkracht zowel eenbenig als tweebenig.

Blessure risico's

Met een unieke test brengen wij potentiële blessure risico’s bij jou in kaart en krijg je oefeningen mee hoe je preventief aan de slag kunt.

Inclusief:

Analyse en adviesrapport

Na afloop krijg je een persoonlijk analyse en adviesrapport toegestuurd. Hierin ontdek je hoe je hebt gescoord op alle onderdelen, maar ook hoe je scoort in vergelijking tot wetenschappelijke data. Na afloop geven wij concreet advies hoe je dit kunt verbeteren.

Boek hieronder jouw Fitcheck

Weet waar je fysiek aan moet werken. Krijg focus op de juiste prioriteiten. Creëer een duidelijk plan waarmee je fysiek het verschil gaat maken op het veld.

De experts die jou gaan testen, meten en analyseren:

Wessel Dekker

Oprichter en Sport Performance Trainer

Ik ben de oprichter en eigenaar van Fit For Football. Dagelijks mogen wij (prof)voetballers en voetbalsters helpen met hun fysieke doelstellingen. Ik ben Fit For Football ooit begonnen omdat ik merkte dat veel voetballers wel aan hun fysiek willen werken, maar hier geen doelgerichte tactiek voor hebben. Na de fitcheck ga je naar huis met helderheid voor je fysiek. Hopelijk tot snel!

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Mijn naam is Gideon Lammers, samen met Paul Lammers verzorg ik de fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op de doelstelling van onze deelnemers.

Ik was de assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Mijn naam is Paul Lammers, ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF (Team NL). Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Veel gestelde vragen

De Fitcheck duurt ongeveer 60 minuten. Het kan zijn dat je met meerdere voetballers de fitcheck doorloopt, we hebben een maximaal aantal plekken per Fitcheck.

The Wall of Fit: Deze spelers gingen je met succes voor!

Mees Akkerman (FC Utrecht)
Ivar Jenner (FC Utrecht)
Per Kloosterboer (FC Utrecht)
Tiago Codinha (FC Utrecht, nu: FC Twente / Heracles)
Lucas van Loon (Clarke University)
Brenda en Quinty (CJVV)
Emanuel Emegha (toen spelend bij Sparta Rotterdam)
Thijmen de Lange (FC Twente / Heracles Academie) Giovanni Mulumba (Sparta Rotterdam)
Raphaël Eyongo (Excelsior Rotterdam)
Mats Rots (FC Twente / Heracles Academie)

Start hieronder!