fbpx

Binnen 1 uur jouw fitheid in kaart

FIT CHECK IN AMSTERDAM – Max. 4 deelnemers. Inzicht in jouw fysiek sterke en te verbeteren punten. Persoonlijk analyse en adviesrapport na afloop.

Doel van de fit check

Check hoe fit jij écht bent

Deze 60 minuten fit check is gericht op voetballers en voetbalsters die fysiek naar de ”next level” willen. Concreet advies voor jouw fysiek. Inzicht in je sterke en te verbeteren punten. Atletisch vermogen in beeld. Met als doel om het blessurerisico te verminderen en jouw performance output zo hoog mogelijk te krijgen.

Fit For Football – FIT CHECK

De experts die jou gaan testen en meten:

Wessel Dekker

Oprichter en Sport Performance Trainer

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Ik ben de oprichter, eigenaar van Fit For Football. Dagelijks mogen wij (prof)voetballers en voetbalsters helpen met hun fysieke doelstellingen. Ik ben Fit For Football ooit begonnen omdat ik merkte dat veel voetballers wel aan hun fysiek willen werken, maar hier geen doelgerichte tactiek voor hebben. Na de fitcheck ga je naar huis met helderheid voor je fysiek. Hopelijk tot snel!

Mijn naam is Paul Lammers, ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF (Team NL). Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Mijn naam is Gideon Lammers, samen met Paul Lammers verzorg ik de fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op de doelstelling van onze deelnemers.

Ik was de assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

5/5

Hoe fit ben jij?

Weet waar je fysiek aan moet werken. Krijg focus op de juiste prioriteiten. Creëer een duidelijk plan waarmee je fysiek het verschil gaat maken op het veld.

Boek jouw check

Doe hieronder een Fitcheck aanvraag en we plannen samen een datum! 👇

Voetballers van onder andere deze clubs gingen je voor:

Emanuel Emegha
Rick Meissen
Thijmen de Lange (FC Twente / Heracles Academie) Giovanni Mulumba (Sparta Rotterdam)
Mats Rots (FC Twente / Heracles Academie)
Raphaël Eyongo (Excelsior Rotterdam)

Ben jij de volgende? 👇

Locatie: