fbpx

De Fit Formule

Binnen 3 maanden meer resultaat dan je afgelopen 3 jaar. 1:1 online coachingstraject voor prof en hoge amateur voetballers. Werk samen met ons aan jouw persoonlijke fysieke doelstelling.

Train als een voetballer in de gym of thuis. Verbeter je atletisch vermogen.

Waarom dit wat anders is dan je misschien gewend bent

Geen Quickfix

Ben je opzoek naar snel resultaat? Moet je niet bij ons zijn. Dit is niet het zoveelste programma wat je snel resultaat beloofd. 

Voor duurzaam resultaat is er geen magische pil. We gaan daarom ook minimaal 3 maanden aan de bak met elkaar.

Altijd en overal

Geen gedoe meer met papieren schema’s of PDF’s openen, Train waar en wanneer jij wil, in de gym of thuis. Dankzij de mobiele app heb je je persoonlijke plan altijd bij de hand.

Persoonlijk plan met aandacht

Bij ons werk je met een persoonlijk plan. Jij kiest in de intake je persoonlijke fysieke doelstelling en wij maken elke maand jouw trainingsschema’s. 

Voor vragen of wensen in je plan kun je altijd je eigen online coach een berichtje sturen. Zo sta je er nooit alleen voor, samen gaan we jouw doelen behalen.

Specifiek fit voor voetbal

Nee, we hebben het niet over algemeen fitness of over massa creëren. Met je persoonlijke schema’s train je dat wat jij als voetballer nodig hebt voor betere prestaties op het veld.

Het probleem

Er zijn twee typen voetballers. Diegene die werken met een plan en diegene die maar wat doen.

Er is een aanpak die je verleidt tot het geloof in snel resultaat. Dat je door een aantal schema’s te volgen je performance op het veld drastisch verbeterd. Maar hoe sneller je resultaat komt, hoe sneller dit ook weer weggaat als je geen goed plan hebt voor het vervolg.

Daarnaast biedt je club meestal geen individuele, fysieke begeleiding. Dus ga je zelf ”maar wat doen”

Met uiteindelijk als gevolg: werken aan de verkeerde dingen met op de lange termijn geen resultaat.

Het is tijd voor verandering en tijd om de leiding te pakken over je individuele fysiek. Voortaan werken aan de juiste dingen. Want als jij consistent werkt aan de juiste dingen is resultaat op de lange termijn onvermijdelijk.

4,9/5 Google-Reviews (50)
4.9/5

De harde waarheid...

De selecte groep voetballers die écht in zichzelf willen investeren gaan opzoek.

Opzoek naar een aanpak voor naast het veld om op het veld nog beter te kunnen presteren.

Als je club niet de juiste individuele fysieke begeleiding kan bieden, zal je zelf de leiding moeten pakken.

In je zoektocht kom je veel korte termijn oplossingen tegen.

Ze verleiden je met snel resultaat. Een magische pil, een quick fix.

Zo makkelijk en zo snel mogelijk resultaat.

Dit werkt op korte termijn. Op lange termijn eindig je met niets.

Iets fysiek doen is altijd beter dan helemaal niks doen. Maar het kan beter, persoonlijker en doelgerichter.

Individueel trainen naast je veldtrainingen en wedstrijden kan een uitdaging zijn.

Je stapt de gym binnen of gaat thuis of buiten trainen, maar je hebt geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken en wat jij als individuele speler/speelster nodig hebt voor jouw lichaam en doelstellingen.

Iets wat ze je in de e-books en Youtube video’s helaas niet kunnen vertellen.

Je wilt wel extra investeren, maar het moet wel bijdragen aan je spel op lange termijn.

Je bent opzoek naar een aanpak voor jou.

De oplossing

Waar de meeste aanpakken zich richten op de korte termijn. Richten wij ons op de lange termijn.

In plaats van een aantal weken iets doen, wil je op lange termijn het juiste doen.

Daarom gaan we minimaal 3 maanden aan de bak om jouw persoonlijke (fysieke) doel te behalen.

Train je het juiste en doe je dit consistent, dan kun je alles aan wat het voetbal (fysiek) van je vraagt.

Wat jij wilt:

De gym binnen stappen of thuis trainen en precies weten wat je moet doen. Niet meer zelf schema’s in elkaar knutselen, maar volgens een plan aan de slag voor jouw persoonlijke (fysieke) doelstelling als voetballer.

Je wilt het op snelheid winnen van je tegenstander, je wilt het langer kunnen uithouden dan de andere spelers op het veld en je tegenstander de baas zijn in duels.

Je wilt dat wat je traint buiten het veld, terug zien in je spel en op het veld het verschil kunnen maken.

Hier gaan we je mee helpen.

De Fit Formule: De plek waar jij in de komende 3 maanden, meer resultaat behaalt dan je afgelopen 3 jaar. 

Tenminste: als je bereid bent om het benodigde werk erin te stoppen 😉

Nu ben ik ongeveer 4 maanden bezig met de trainingen en voeding van Fit For Football en ik ben binnen die 4 maanden sneller vooruitgegaan dan in de afgelopen 3 jaar. Ook worden er in de Food For Football app handige tips gegeven voor je voeding. Als ik ergens mee zit, kan ik meteen een berichtje sturen met mijn vraag.
Maribel Reincke
Alliance en Estland O19

KAP MET ”MAAR WAT DOEN”. werk met een tactiek aan je fysiek. MAAK DIT JE BESTE SEIZOEN OOIT.

Start de Fit Formule in 3 stappen. Hoe werkt het?

Intake 💻

Kies onderaan de pagina jouw programma. Na je aanmelding krijg je per e-mail een online intake (vragenlijst). Hier brengen we jou en jouw doelen in kaart.

Plan 🚀

Je online coach neemt contact met je op. Zodra we alle gegevens van je binnen hebben gaan we aan de slag om jouw trainingsplan te maken.

Starten! 📲

Elke maand ontvang je nieuwe trainingsschema’s (gym of thuis) in de app. Je online coach is er voor je om je te motiveren en te helpen in training en/of voeding.

Wat krijg je:

Als je vandaag inschrijft krijg je ook:

Misschien denk je nu: ‘‘Oké interessant! Maar wat nou als ik écht nog meer verdieping wil en nog meer uit mezelf wil halen?

We hebben goed nieuws voor je. We maken dit graag voor je mogelijk met de volgende (gratis) bonussen als je je vandaag inschrijft.

BONUS #1:
Toegang tot de voedingstracker + voeding feedback

Als bonus krijg je toegang tot de Food app die gekoppeld is aan je trainingsplan. Hier kun je een voedingsplan maken, je voeding bijhouden en goed inzicht krijgen in jouw voedingspatroon. 

Groot voordeel: je online coach heeft ook inzicht, kijkt met je mee en kun je om feedback vragen!

BONUS #2:
Toegang tot ''Food For Football''

Binnen de app krijg je toegang tot Food For Football. Zie het als een soort Facebook groep waar wij informatie, inspiratie en tips en tricks delen om meer uit jezelf te halen op het gebied van voeding en leefstijl. Dit alles samengebundeld onder 1 knop in de app.

BONUS #3:
Toegang tot recepten

Binnen de app krijg je naast je trainingsplan, voedingsplan en alle tips en tricks ook toegang tot onze recepten. Zo kun je nog meer uit je voeding halen en maak jij in een handomdraai (met boodschappenlijstje) zelf lekkere en voedzame maaltijden die je kunt toepassen rondom je trainingen en wedstrijden.

BONUS #4:
Partner korting + persoonlijk (voedings)advies

Wij werken samen met een groot supplementen merk die hun producten aan veel Nederlandse profclubs en andere topatleten leveren. Als FFF lid krijg jij exclusieve kortingen en persoonlijk advies van onze Performance Nutritionist d.m.v. een 1 op 1 call.

Je staat er niet alleen voor. Jij centraal, omringd door een team van Performance experts

Wessel Dekker

Online Coach en Sport Performance Trainer

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Daan Boersma

Performance Nutrionist

Ik ben de oprichter, eigenaar van Fit For Football. Online wordt je gecoacht door mij. Ik heb inzicht in je voeding, zal je feedback geven en ik motiveer en help jou om jouw doelstellingen te bereiken.Tijdens het programma kun je elke dag gebruik maken van mij als je persoonlijke online coach. Dagelijks begeleiden wij voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?

Mijn naam is Paul Lammers, ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens ga ik aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF (Team NL). Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Samen met Paul Lammers verzorg ik jouw fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op jouw doelstelling.

Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) succesvol afgerond en ben meteen begonnen als gymdocent binnen Heliomare onderwijs (tot op heden) en assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

Ik ben momenteel als Performance Nutritionist onder andere werkzaam bij de voetbalclubs Heracles Almelo en Almere City. Daarnaast begeleid ik individuele profvoetballers op het gebied van voeding. Aangezien iedere voetballer anders is en ook andere trainingsschema’s en voorkeuren heeft, is het belangrijk om te ontdekken wat het beste bij jou past. Mijn praktische voedingstips vind je onder andere in Food For Football in de app!

Toen ik in mijzelf wilde investeren met extra trainingen naast de trainingen op de club pakte ik oefeningen vanuit de club. Op een gegeven moment was dat ook op. Nu werk ik nog specifieker vanuit een plan, waardoor ik sneller stappen maak dan voorheen.
Myrthe Morrees
Verdedigster, SC Sand (Bundesliga)

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

5/5

Start de Fit Formule en werk altijd
met een tactiek aan je fysiek!

De Fit Formule

3 maanden 1 op 1 online coaching
55 per maand (minimaal 3 maanden)
 • Werk aan de fysieke randvoorwaarden die je nodig hebt in je spel
 • Iedere maand nieuwe trainingsschema’s voor in de gym of thuis
 • Verbeter je (duel)kracht, uithoudingsvermogen of snelheid
 • Iedere dag toegang tot onze online omgeving en app
 • Iedere dag toegang tot je eigen online coach
 • BONSUS 1: Inzicht, richtlijnen en tips voor je voeding
 • BONUS 2: Toegang tot de Food For Football groep
 • BONUS 3: Toegang tot recepten
 • BONUS 4: Exclusieve kortingen op supplementen + persoonlijk (voedings)advies van onze Performance Nutritionist

Elke maandag kun je starten, de inschrijving sluit de maandag ervoor

Geen risico en verrassingen

Fit For Football is na 3 maanden opzegbaar. Je kunt dus zonder risico uittesten of Fit For Football bij je past.

We geloven namelijk in lange termijn resultaat. Wij staan voor de kwaliteit en inhoud van ons programma en onze begeleiding. Daarom gaan we minimaal 3 maanden aan de bak met elkaar om jouw doelen te bereiken.

Mocht je na de minimaal 3 maanden toch denken, dit past niet bij mij. Kun je je uitschrijven.

100% zonder risico.

Stop je, stopt je plan en verlies je toegang tot ons platform en je persoonlijke plan.

Ga je door, groei je door.

Veel gestelde vragen

Elke maandag kun je starten, de inschrijving sluit de maandag ervoor om 23:59u.

Wil jij zonder moeite en binnen no-time resultaat? De Fit Formule is niks voor jou.

Voor resultaat is tijd en werk nodig.

Ben je bereid om hard te werken voor:

 • Lange termijn resultaat?
 • Een beter atletisch vermogen en een blessure preventief lichaam?
 • Een beter voedingspatroon?
 

Dan zul je snappen dat dit tijd en energie kost. Ben je bereid om dit te doen? Dan is de Fit Formule echt iets voor jou.

Fit For Football volg je voor minimaal 3 maanden. De komende 3 maanden gaan we aan de bak om jouw resultaat te bereiken. De keuze aan jou of je hier na 3 maanden mee door wilt gaan. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Nee, jij kiest voor gym of thuis. Dus het kan, maar is niet verplicht! Bij Fit For Football heb je ook de keuze om je trainingen thuis of buiten uit te voeren. Je kunt ook in de intake (vragenlijst) aangeven welk materiaal je eventueel thuis hebt en deze verwerken we ook in je trainingsschema’s.

Nee, alle begeleiding gebeurt online via een app. Op je mobiel of pc kun je je trainingsschema’s (met 3D animatie + uitleg) zien en zo kun je dus gemakkelijk zelf aan de slag in de sportschool. We zijn er dus toch bij als personal trainer in je broekzak 😉

Ja zeker, juist bij een druk leven heb je wat hulp nodig hoe je dit het beste kunt aanpakken. Jouw Fit For Football coach zal je hier goed bij helpen.

Als je het slim aanpakt hoeft het niet veel tijd te kosten. In het begin kan het misschien een beetje wennen zijn, maar wij gaan je helpen 🙂 Reken op minimaal 2 trainingen per week van ongeveer een uur. Je kunt het aantal trainingen zelf verhogen in overleg met je coach.