fbpx

Fitness voor voetbal

Voorkom dat je niet weet hoe jij het beste kunt gaan trainen als voetballer of voetbalster!

Ontdek:

N

Waarom fysieke training belangrijk is als voetballer

N

Hoe je je uithoudingsvermogen, kracht of snelheid kunt trainen als voetballer

N

Hoe je de veldtrainingen en voor jezelf trainen het beste combineert

N

Wat je het beste kunt doen in de zomerstop, de competitie, de winterstop en aan het einde van het seizoen

N

Een GRATIS Fit For Football workout waar je zelf mee aan de bak kunt gaan

Voetballers/voetbalsters gingen je voor

Ik heb het meteen naar vrienden gestuurd, zij vonden het ook interessant om te lezen. Ik vind het erg knap dat jullie een voetbal gericht boek hebben geschreven die je in de fitness kan gebruiken, ik zal de theorie zeker meenemen en onthouden!

Ik vind het helemaal top! Ik speel namelijk tweede divisie van Nederland en wilde ook tijd nemen om fitness erbij te doen. Door dit boek kan ik het goed mixen.

Vind het heel interessant! Zelf fitness ik ook al redelijk lang, en daarnaast voetbal ik. Heb m’n kruisband afgescheurd. Dus zit elke dag in de sportschool. En mede met deze info en andere info ga ik er voor zorgen dat ik na een maandje of 12 super fit ben!