fbpx

Meer kracht, uithoudingsvermogen en snelheid in je spel

Start hier jouw 7 dagen trial met trainingsschema’s voor in de gym of thuis. Voorkom dat je zonder plan de gym binnen stapt of thuis traint als voetballer.

Vraag hieronder jouw gratis week aan👇

Wat krijg je:

Vul hierboven je naam & email in en je ontvangt een link voor het maken van een profiel.

Met Fit For Football begeleiden wij dagelijks (prof)voetballers en voetbalsters in hun fysieke doelen. Jij kan de volgende zijn.

Jij centraal, omringd door een team van experts â­•

Wessel Dekker

Oprichter, Eigenaar en Online Coach

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Ik ben de oprichter en eigenaar van Fit For Football. Online wordt je gecoacht door mij. Ik heb inzicht in je voeding, zal je feedback geven en ik motiveer en help jou om jouw doelstellingen te bereiken.Tijdens het programma kun je elke dag gebruik maken van mij als je persoonlijke online coach. Dagelijks begeleiden wij voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?

Mijn naam is Paul Lammers, ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens ga ik aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF (Team NL) sinds afgelopen jaar. Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Samen met Paul Lammers verzorg ik jouw fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op jouw doelstelling.

Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) succesvol afgerond en ben meteen begonnen als gymdocent binnen Heliomare onderwijs (tot op heden) en assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

Start jouw 7 dagen trial hierboven!