fbpx

Fit For Football GRATIS ervaren?

Ervaar onze individuele begeleiding in training, voeding en online coaching

START JOUW 7 DAGEN TRIAL.

Met Fit For Football begeleiden wij dagelijks (prof)voetballers en voetbalsters richting hun specifieke doel. Wij helpen voetballers en voetbalsters aan meer kracht, uithoudingsvermogen en snelheid in hun spel.

Hoe zou je het vinden om Fit For Football eens uit te proberen?

Gewoon ervaren en kijken of het iets voor jou is.


Dit kan, klik op de link hieronder en start direct!

Je zit nergens aan vast. (Stopt automatisch, tenzij je door wil gaan!)

Let op!

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

Wessel Dekker

Oprichter, Eigenaar en Online Coach

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Gideon Lammers

Fysieke Trainer

Ik ben de oprichter, eigenaar van Fit For Football. Online wordt je gecoacht door mij. Ik heb inzicht in je voeding, zal je feedback geven en ik motiveer en help jou om jouw doelstellingen te bereiken.Tijdens het programma kun je elke dag gebruik maken van mij als je persoonlijke online coach. Dagelijks begeleiden wij voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?
Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Samen met Paul Lammers verzorg ik jouw fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op jouw doelstelling.

Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) succesvol afgerond en ben meteen begonnen als gymdocent binnen Heliomare onderwijs (tot op heden) en assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).