fbpx

Bereid je optimaal voor op wat het Amerikaanse voetbal van je vraagt! 🇺🇸

Binnen 3 maanden meer resultaat dan je afgelopen 3 jaar. 1:1 online coachingstraject voor prof en hoge amateur voetballers. Werk samen met ons aan jouw persoonlijke fysieke doelstelling.

Kingstalent X Fit For Football

Hey student-athlete,
Wat tof dat je op deze pagina bent gekomen via Kingstalent!
Op deze pagina kunnen alleen spelers van Kingstalent zich aanmelden voor deze exclusieve samenwerking tussen Kingstalent en Fit For Football.
Jij als student-athlete wilt jezelf natuurlijk optimaal voorbereiden op jouw ”life changing experience” in Amerika!
En ook in Amerika wil je aan jouw individuele fysiek blijven werken in de gym of thuis.
Zodat je het antwoord kunt bieden op wat het Amerikaanse voetbal van je vraagt.
Naast de tactiek en techniek op het veld hoort daar een goede tactiek voor jouw fysiek bij.
Laat ons je helpen.
Fit For Football is het online fitnessprogramma voor (prof)voetballers en voetbalsters.

Train als een voetballer in de gym of thuis. Verbeter je atletisch vermogen.

Waarom dit wat anders is dan je misschien gewend bent

Geen Quickfix

Ben je opzoek naar snel resultaat? Moet je niet bij ons zijn. Dit is niet het zoveelste programma wat je snel resultaat beloofd. 

Voor duurzaam resultaat is er geen magische pil. We gaan daarom ook minimaal 3 maanden aan de bak met elkaar.

Altijd en overal

Geen gedoe meer met papieren schema’s of PDF’s openen, Train waar en wanneer jij wil, in de gym of thuis. Dankzij de mobiele app heb je je persoonlijke plan altijd bij de hand.

Persoonlijk plan met aandacht

Bij ons werk je met een persoonlijk plan. Jij kiest in de intake je persoonlijke fysieke doelstelling en wij maken elke maand jouw trainingsschema’s. 

Voor vragen of wensen in je plan kun je altijd je eigen online coach een berichtje sturen. Zo sta je er nooit alleen voor, samen gaan we jouw doelen behalen.

Specifiek fit voor voetbal

Nee, we hebben het niet over algemeen fitness of over massa creëren. Met je persoonlijke schema’s train je dat wat jij als voetballer nodig hebt voor betere prestaties op het veld.

KAP MET ”MAAR WAT DOEN”. werk met een tactiek aan je fysiek. MAAK DIT JE BESTE SEIZOEN OOIT.

Start de Fit Formule in 3 stappen. Hoe werkt het?

Intake 💻

Kies onderaan de pagina jouw programma. Na je aanmelding krijg je per e-mail een online intake (vragenlijst). Hier brengen we jou en jouw doelen in kaart.

Plan 🚀

Je online coach neemt contact met je op. Zodra we alle gegevens van je binnen hebben gaan we aan de slag om jouw trainingsplan te maken.

Starten! 📲

Elke maand ontvang je nieuwe trainingsschema’s (gym of thuis) in de app. Je online coach is er voor je om je te motiveren en te helpen in training en/of voeding.

Wat krijg je:

Als je vandaag inschrijft krijg je ook:

Misschien denk je nu: ‘‘Oké interessant! Maar wat nou als ik écht nog meer verdieping wil en nog meer uit mezelf wil halen?

We hebben goed nieuws voor je. We maken dit graag voor je mogelijk met de volgende (gratis) bonussen als je je vandaag inschrijft.

BONUS #1:
Toegang tot de voedingstracker + voeding feedback

Als bonus krijg je toegang tot de Food app die gekoppeld is aan je trainingsplan. Hier kun je een voedingsplan maken, je voeding bijhouden en goed inzicht krijgen in jouw voedingspatroon. 

Groot voordeel: je online coach heeft ook inzicht, kijkt met je mee en kun je om feedback vragen!

BONUS #2:
Toegang tot ''Food For Football''

Binnen de app krijg je toegang tot Food For Football. Zie het als een soort Facebook groep waar wij informatie, inspiratie en tips en tricks delen om meer uit jezelf te halen op het gebied van voeding en leefstijl. Dit alles samengebundeld onder 1 knop in de app.

BONUS #3:
Toegang tot recepten

Binnen de app krijg je naast je trainingsplan, voedingsplan en alle tips en tricks ook toegang tot onze recepten. Zo kun je nog meer uit je voeding halen en maak jij in een handomdraai (met boodschappenlijstje) zelf lekkere en voedzame maaltijden die je kunt toepassen rondom je trainingen en wedstrijden.

BONUS #4:
Partner korting + persoonlijk (voedings)advies

Wij werken samen met een groot supplementen merk die hun producten aan veel Nederlandse profclubs en andere topatleten leveren. Als FFF lid krijg jij exclusieve kortingen en persoonlijk advies van onze Performance Nutritionist d.m.v. een 1 op 1 call.

Nu ben ik ongeveer 4 maanden bezig met de trainingen en voeding van Fit For Football en ik ben binnen die 4 maanden sneller vooruitgegaan dan in de afgelopen 3 jaar. Ook worden er in de Food For Football app handige tips gegeven voor je voeding. Als ik ergens mee zit, kan ik meteen een berichtje sturen met mijn vraag.
Maribel Reincke
Alliance en Estland O19
Toen ik in mijzelf wilde investeren met extra trainingen naast de trainingen op de club pakte ik oefeningen vanuit de club. Op een gegeven moment was dat ook op. Nu werk ik nog specifieker vanuit een plan, waardoor ik sneller stappen maak dan voorheen.
Myrthe Morrees
Verdedigster, SC Sand (Bundesliga)

Je staat er niet alleen voor. Jij centraal, omringd door een team van Performance experts

Wessel Dekker

Online Coach en Sport Performance Trainer

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Daan Boersma

Performance Nutrionist

Ik ben de oprichter, eigenaar van Fit For Football. Online wordt je gecoacht door mij. Ik heb inzicht in je voeding, zal je feedback geven en ik motiveer en help jou om jouw doelstellingen te bereiken.Tijdens het programma kun je elke dag gebruik maken van mij als je persoonlijke online coach. Dagelijks begeleiden wij voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?

Mijn naam is Paul Lammers, ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens ga ik aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF (Team NL). Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Samen met Paul Lammers verzorg ik jouw fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op jouw doelstelling.

Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) succesvol afgerond en ben meteen begonnen als gymdocent binnen Heliomare onderwijs (tot op heden) en assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

Ik ben momenteel als Performance Nutritionist onder andere werkzaam bij de voetbalclubs Heracles Almelo en Almere City. Daarnaast begeleid ik individuele profvoetballers op het gebied van voeding. Aangezien iedere voetballer anders is en ook andere trainingsschema’s en voorkeuren heeft, is het belangrijk om te ontdekken wat het beste bij jou past. Mijn praktische voedingstips vind je onder andere in Food For Football in de app!

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

Onder andere deze Student-Athlete ging je al voor!

Voor een vast bedrag, altijd Fit For Football!

KingsTalent X Fit For Football

Voor als je nog twijfelt, ervaar het gratis!
7
14 Dagen gratis
 • Twee weken toegang tot alles van Fit For Football
 • Trainingsschema's voor in de gym of thuis
 • Elke dag toegang tot onze online omgeving en app
 • Elke dag toegang tot je eigen online coach

De Fit Formule

1 op 1 online coaching
85 per maand (minimaal 3 maanden)
 • Werk aan de fysieke randvoorwaarden die je nodig hebt in je spel
 • Iedere maand nieuwe trainingsschema’s voor in de gym of thuis
 • Verbeter je (duel)kracht, uithoudingsvermogen of snelheid
 • Iedere dag toegang tot onze online omgeving en app
 • Iedere dag toegang tot je eigen online coach
 • BONSUS 1: Inzicht, richtlijnen en tips voor je voeding
 • BONUS 2: Toegang tot de Food For Football groep
 • BONUS 3: Toegang tot recepten
 • BONUS 4: Exclusieve kortingen op supplementen + persoonlijk (voedings)advies van onze Performance Nutritionist

Geen risico en verrassingen

Fit For Football is na 3 maanden opzegbaar. Je kunt dus zonder risico uittesten of Fit For Football bij je past.

We geloven namelijk in lange termijn resultaat. Wij staan voor de kwaliteit en inhoud van ons programma en onze begeleiding. Daarom gaan we minimaal 3 maanden aan de bak met elkaar om jouw doelen te bereiken.

Mocht je na de minimaal 3 maanden toch denken, dit past niet bij mij. Kun je je uitschrijven.

100% zonder risico.

Stop je, stopt je plan en verlies je toegang tot ons platform en je persoonlijke plan.

Ga je door, groei je door.

Veel gestelde vragen

Elke maandag kun je starten, de inschrijving sluit de maandag ervoor om 23:59u.

Wil jij zonder moeite en binnen no-time resultaat? De Fit Formule is niks voor jou.

Voor resultaat is tijd en werk nodig.

Ben je bereid om hard te werken voor:

 • Lange termijn resultaat?
 • Een beter atletisch vermogen en een blessure preventief lichaam?
 • Een beter voedingspatroon?
 

Dan zul je snappen dat dit tijd en energie kost. Ben je bereid om dit te doen? Dan is de Fit Formule echt iets voor jou.

Fit For Football volg je voor minimaal 3 maanden. De komende 3 maanden gaan we aan de bak om jouw resultaat te bereiken. De keuze aan jou of je hier na 3 maanden mee door wilt gaan. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Nee, jij kiest voor gym of thuis. Dus het kan, maar is niet verplicht! Bij Fit For Football heb je ook de keuze om je trainingen thuis of buiten uit te voeren. Je kunt ook in de intake (vragenlijst) aangeven welk materiaal je eventueel thuis hebt en deze verwerken we ook in je trainingsschema’s.

Nee, alle begeleiding gebeurt online via een app. Op je mobiel of pc kun je je trainingsschema’s (met 3D animatie + uitleg) zien en zo kun je dus gemakkelijk zelf aan de slag in de sportschool. We zijn er dus toch bij als personal trainer in je broekzak 😉

Ja zeker, juist bij een druk leven heb je wat hulp nodig hoe je dit het beste kunt aanpakken. Jouw Fit For Football coach zal je hier goed bij helpen.

Als je het slim aanpakt hoeft het niet veel tijd te kosten. In het begin kan het misschien een beetje wennen zijn, maar wij gaan je helpen 🙂 Reken op minimaal 2 trainingen per week van ongeveer een uur. Je kunt het aantal trainingen zelf verhogen in overleg met je coach.