fbpx

Werk thuis met een tactiek aan je fysiek

1 maand thuis de leiding pakken over je fysiek met ons online fitnessprogramma. Werk met een tactiek aan je fysiek. Besteed de lockdown goed.

Waarom jij op deze pagina kijkt:

Shit.

Weer een lockdown. De gyms en je voetbalclub moeten weer sluiten… ongelooflijk balen.

Maar, je wilt serieus aan de bak blijven gaan met jouw fysiek. Je wilt door de nieuwe lockdown aan je fysiek blijven werken, maar je hebt geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Je wilt actief blijven en niet achterlopen op de rest als alles weer mag beginnen. Maar wilt wel met een tactiek aan je fysiek werken en kappen met ”maar wat doen.”

Laat ons je helpen 👇

Dagelijks helpen wij prof en hoge amateur voetballers met een tactiek aan hun fysiek te werken.

We hebben een bizar goed aanbod voor je (al zeggen we het zelf)

Werk als een voetballer aan je fysiek. Verbeter je atletisch vermogen. Blijf fit in de lockdown.

Waarom dit wat anders is dan je misschien gewend bent

Werk met een tactiek aan je fysiek

Niet ”maar wat doen” aan je fysiek en niet elke keer hetzelfde schema. Onze trainingsexperts maken gevarieerde schema’s voor jou. Variatie = key voor lange termijn resultaat

Altijd en overal

Geen gedoe meer met papieren schema’s of PDF’s openen, Train waar en wanneer jij wil. Dankzij de online omgeving en mobiele app heb je je plan altijd bij de hand.

Specifiek voor voetbal

Nee, we hebben het niet over algemeen fitness of over massa creëren. In je trainingen train je dat wat jij als voetballer nodig hebt voor betere prestaties op het veld.

Wat kun je verwachten?

Als je vandaag inschrijft krijg je ook:

Misschien denk je nu: ‘‘OkĂ© interessant! Maar wat nou als ik Ă©cht nog meer verdieping wil en nog meer uit mezelf wil halen?

We hebben goed nieuws voor je. We maken dit graag voor je mogelijk met de volgende extra (gratis) bonussen als je je vandaag inschrijft.

BONUS 1:
Toegang tot de voedingstracker

Als bonus krijg je toegang tot de Food app die gekoppeld is aan je trainingsplan. Hier kun je een voedingsplan maken, je voeding bijhouden en goed inzicht krijgen in jouw voedingspatroon.

BONUS 2:
Toegang tot ''Food For Football''

Binnen de app krijg je toegang tot Food For Football. Zie het als een soort Facebook groep waar wij informatie, inspiratie en tips en tricks delen om meer uit jezelf te halen op het gebied van voeding en leefstijl. Dit alles samengebundeld onder 1 knop.

BONUS 3:
Toegang tot recepten

Binnen de app krijg je naast je trainingsplan, voedingsplan, alle tips en tricks ook toegang tot onze recepten. Zo kun je nog meer uit je voeding halen en maak jij in een handomdraai zelf lekkere voeding.

Je staat er niet alleen voor. Jij centraal, omringd door een team van experts â­•

Wessel Dekker

Oprichter, Online coach en Sport Performance Trainer

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Daan Boersma

Performance Nutrionist

Ik ben de oprichter en eigenaar van Fit For Football. Ik ben Fit For Football begonnen omdat ik merkte dat veel voetballers wel aan hun fysiek willen werken. Maar hier geen doelgerichte tactiek voor hebben. Laat ons je helpen. Dagelijks begeleiden wij (prof)voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?

Mijn naam is Paul Lammers, ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens ga ik aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF (Team NL). Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Samen met Paul Lammers verzorg ik jouw fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op jouw doelstelling.

Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) succesvol afgerond en ben meteen begonnen als gymdocent binnen Heliomare onderwijs (tot op heden) en assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

Ik ben momenteel als Performance Nutritionist onder andere werkzaam bij de voetbalclubs Heracles Almelo en Almere City. Daarnaast begeleid ik individuele profvoetballers op het gebied van voeding. Aangezien iedere voetballer anders is en ook andere trainingsschema’s en voorkeuren heeft, is het belangrijk om te ontdekken wat het beste bij jou past. Mijn praktische voedingstips vind je onder andere in Food For Football in de app!

Toen ik in mijzelf wilde investeren met extra trainingen naast de trainingen op de club pakte ik oefeningen vanuit de club. Op een gegeven moment was dat ook op. Nu werk ik nog specifieker vanuit een plan, waardoor ik sneller stappen maak dan voorheen.
Myrthe Morrees
Verdedigster, SC Sand (Bundesliga)
Nu ben ik ongeveer 4 maanden bezig met de trainingen en voeding van Fit For Football en ik ben binnen die 4 maanden sneller vooruitgegaan dan in de afgelopen 3 jaar. Ook worden er in de Food For Football app handige tips gegeven voor je voeding. Als ik ergens mee zit, kan ik meteen een berichtje sturen met mijn vraag.
Maribel Reincke
Alliance en Estland O19

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

5/5

Start hieronder en werk deze lockdown met een tactiek aan je fysiek:

Één maand Fit For Football

Werk altijd en overal met een tactiek aan je fysiek
39.99
9
99
Eenmalig
  • Werk aan de fysieke randvoorwaarden die je nodig hebt in je spel
  • Voor 1 maand trainingsschema’s voor thuis
  • Verbeter je (duel)kracht, uithoudingsvermogen of snelheid
  • Elke dag toegang tot onze online omgeving en app
  • BONSUS 1: Inzicht, richtlijnen en tips voor je voeding
  • BONUS 2: Toegang tot de Food For Football groep
  • BONUS 3: Toegang tot recepten

Veel gestelde vragen

Per direct! Letsgo 🚀

Wil jij zonder moeite en binnen no-time resultaat? Onze programma is niks voor jou.

Voor resultaat is tijd en werk nodig.

Ben je bereid om hard te werken voor?

  • Lange termijn resultaat?
  • Een beter atletisch vermogen en een blessure preventief lichaam?
  • Een beter voedingspatroon?

Dan zul je snappen dat dit tijd en energie kost. Ben je bereid om dit te doen? Dan is ons programma echt iets voor jou.

Als je het slim aanpakt hoeft het niet veel tijd te kosten. In het begin kan het misschien een beetje wennen zijn, maar wij gaan je helpen 🙂 Reken op minimaal 2 trainingen per week van ongeveer een uur. Je kunt het aantal trainingen zelf verhogen in overleg met je coach.