fbpx

Werk altijd en overal met een tactiek aan je fysiek

Online coaching voor prof -en hoge amateur voetballers waarmee je altijd met een tactiek aan je fysiek werkt in de gym of thuis.

Fit For Football

Werk jij met of zonder tactiek aan je fysiek?

Als jij wilt ontdekken hoe je als voetballer voortaan met een doelgericht plan in de gym of thuis traint, dan ga je nu ontdekken hoe dit kan.

Voor veel voetballers is het een uitdaging om naast je teamprogramma in de gym of thuis het juiste te doen voor je fysiek. Velen trainen als ‘bodybuilder’ en focussen op massa, dit draagt natuurlijk niks bij aan je prestaties op het veld.

Als je al een plan hebt, is het vaak voor korte termijn en weet je niet wat je nodig hebt voor duurzaam resultaat.

Het is lastig in deze tijd van veel informatie het juiste te vinden voor jou. Het ontbreekt je aan structuur en hoe je dit het beste in kunt plannen naast je teamtrainingen op de club en vaak weet je ook niet wat je nou precies moet doen voor jouw fysiek.

Dus doe je maar wat.

Maar er is een antwoord waarmee je de leiding pakt over jouw fysiek.

Je hebt namelijk twee opties: zoals de massa maar wat blijven doen of voortaan met een tactiek aan je fysiek werken. Onze online coaching helpt je om dat laatste te doen.

Het programma bestaat uit elke maand nieuwe persoonlijke schema’s voor in de gym of thuis, voedingsbegeleiding en online coaching. 

We helpen je ontdekken waar je aan moet werken voor jouw fysiek en wij begeleiden je volgens een concreet plan om dit te bereiken.

Voor meer kracht, uithoudingsvermogen of snelheid in je spel.

Je stopt met maar wat doen en gaat je serieus aan de bak met jouw fysiek. Verbeter je atletisch vermogen en voldoe aan de fysieke randvoorwaarden wat het voetbal van je vraagt. Niet met een quick fix met onrealistisch snel resultaat, maar met een plan voor de lange termijn.

Dit programma is ideaal voor voetballers en voetbalsters die minimaal 2x per week (extra) fysieke training willen naast het programma op de club.

Train als een voetballer in de gym. Verbeter je atletisch vermogen.

Waarom dit wat anders is dan je misschien gewent bent

Werk met een tactiek aan je fysiek

Niet ”maar wat doen” aan je fysiek en niet elke keer hetzelfde schema. Onze trainingsexperts maken elke maand nieuwe schema’s voor jou. Variatie = key voor lange termijn resultaat.

Geen Quickfix

Dit is niet het zoveelste programma wat je snel resultaat beloofd. Voor duurzaam resultaat is er geen magische pil. Wij werken met een lange termijn plan voor lange termijn resultaat.

Altijd en overal

Geen gedoe meer met papieren schema’s of PDF’s openen, Train waar en wanneer jij wil, in de gym of thuis. Dankzij de online omgeving en mobiele app heb je je plan altijd bij de hand.

Je staat er niet alleen voor

Je wordt niet aan je lot over gelaten en succes ermee! Nee, je eigen online coach contact je bij de start en is er voor je om je te motiveren en te helpen. Met vragen en wensen kun je altijd bij je eigen online coach terecht.

Specifiek voor voetbal

Nee, we hebben het niet over algemeen fitness of over massa creëren. In je trainingen train je dat wat jij als voetballer nodig hebt voor betere prestaties op het veld.

Het probleem

Individueel trainen naast je veldtrainingen en wedstrijden kan frustrerend zijn. Je stapt de gym binnen of gaat thuis of buiten trainen, maar je hebt geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken en wat jij als individuele speler/speelster nodig hebt voor jouw lichaam en doelstellingen.

Je wil wat extra doen naast je voetbaltrainingen. Je besluit om wat te gaan hardlopen of de sportschool op te zoeken, je doet dit zonder doelgericht plan en behaalt op de lange termijn niet jouw gewenste resultaat.

De oplossing

Wat jij wil is de gym in stappen of thuis/buiten trainen en precies weten wat je moet doen. Niet meer hoeven nadenken wat je precies moet doen voor je lichaam en jouw doelstelling.

Je wil het op snelheid winnen van je tegenstander, je wil het langer kunnen uithouden dan de andere spelers op het veld en je tegenstander de baas zijn in duels. Je wil dat wat je traint buiten het veld, terug zien in je spel en op het veld het verschil maken.

 

Hoe werkt het?

Intake 💻

Kies onderaan de pagina jouw programma. Na je aanmelding krijg je per e-mail een online intake (vragenlijst). Hier brengen we jou en jouw doelen in kaart.

Plan 🚀

Je online coach neemt contact met je op. Zodra we alle gegevens van je binnen hebben gaan we aan de slag om jouw trainingsplan te maken.

Starten! 📲

Elke maand ontvang je nieuwe trainingsschema’s (gym of thuis). Je online coach is er voor je om je te motiveren en te helpen in training en/of voeding.

*alleen bij de Fit Formule

Je staat er niet alleen voor. Jij centraal, omringd door een team van experts

Wessel Dekker

Oprichter en Online Coach

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Gideon Lammers

Fysieke Trainer

Daan Boersma

Performance Nutrionist

Ik ben de oprichter, eigenaar van Fit For Football. Online wordt je gecoacht door mij. Ik heb inzicht in je voeding, zal je feedback geven en ik motiveer en help jou om jouw doelstellingen te bereiken.Tijdens het programma kun je elke dag gebruik maken van mij als je persoonlijke online coach. Dagelijks begeleiden wij voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?

Mijn naam is Paul Lammers, ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens ga ik aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF (Team NL). Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Samen met Paul Lammers verzorg ik jouw fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op jouw doelstelling.

Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) succesvol afgerond en ben meteen begonnen als gymdocent binnen Heliomare onderwijs (tot op heden) en assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

Ik ben momenteel als Performance Nutritionist onder andere werkzaam bij de voetbalclubs Heracles Almelo en Almere City. Daarnaast begeleid ik individuele profvoetballers op het gebied van voeding. Aangezien iedere voetballer anders is en ook andere trainingsschema’s en voorkeuren heeft, is het belangrijk om te ontdekken wat het beste bij jou past. Mijn praktische voedingstips vind je onder andere in Food For Football in de app!

Toen ik in mijzelf wilde investeren met extra trainingen naast de trainingen op de club pakte ik oefeningen vanuit de club. Op een gegeven moment was dat ook op. Nu werk ik nog specifieker vanuit een plan, waardoor ik sneller stappen maak dan voorheen.
Myrthe Morrees
Verdedigster, SC Sand (Bundesliga)
Nu ben ik ongeveer 4 maanden bezig met de trainingen en voeding van Fit For Football en ik ben binnen die 4 maanden sneller vooruitgegaan dan in de afgelopen 3 jaar. Ook worden er in de Food For Football app handige tips gegeven voor je voeding. Als ik ergens mee zit, kan ik meteen een berichtje sturen met mijn vraag.
Maribel Reincke
Alliance en Estland O19

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

5/5

Voor een vast bedrag per maand, altijd Fit For Football!

De Fit Voorwaarden

Training + online coaching
32
50
per maand
 • Werk aan de fysieke randvoorwaarden die je nodig hebt in je spel
 • Iedere maand nieuwe persoonlijke trainingsschema’s voor in de gym of thuis
 • Verbeter je (duel)kracht, uithoudingsvermogen of snelheid
 • Iedere dag toegang tot je eigen online coach
 • Elke dag toegang tot onze online omgeving en app

De Fit Formule

Training, voeding + online coaching
47
39
99
per maand
 • Werk aan de fysieke randvoorwaarden die je nodig hebt in je spel
 • Iedere maand nieuwe persoonlijke trainingsschema’s voor in de gym of thuis
 • Verbeter je (duel)kracht, uithoudingsvermogen of snelheid
 • Inzicht, richtlijnen en tips voor je voeding
 • Iedere dag toegang tot je eigen online coach
 • Toegang tot de Food For Football groep
 • Toegang tot recepten
 • Elke dag toegang tot onze online omgeving en app
Populair

Elke maandag kun je starten, de inschrijving sluit over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Geen risico en verrassingen

Fit For Football is maandelijks opzegbaar. Je kunt dus zonder risico uittesten of Fit For Football bij je past.

We geloven wel in lange termijn resultaat. Wij staan voor de kwaliteit en inhoud van ons programma en onze begeleiding.

Mocht je tijdens het traject denken, dit past niet bij mij. Kun je je uitschrijven.

100% zonder risico.

Stop je, stopt je plan en verlies je toegang tot ons platform en je plan.

Ga je door, groei je door.

Veel gestelde vragen

Elke maandag kun je starten, de inschrijving sluit de maandag ervoor om 23:59u.

Wil jij zonder moeite en binnen no-time resultaat? Onze online coaching is niks voor jou.

Voor resultaat is tijd en werk nodig.

Ben je bereid om hard te werken voor?

 • Lange termijn resultaat?
 • Een beter atletisch vermogen en een blessure preventief lichaam?
 • Een beter voedingspatroon?

Dan zul je snappen dat dit tijd en energie kost. Ben je bereid om dit te doen? Dan zijn is online coaching echt iets voor jou.

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Nee, bij Fit For Football heb je ook de keuze om je trainingen thuis of buiten uit te voeren.

Nee, alle begeleiding gebeurt online via een app. Op je mobiel of pc kun je je trainingsschema’s (met 3D animatie + uitleg) zien en zo kun je dus gemakkelijk zelf aan de slag in de sportschool. We zijn er dus toch bij als personal trainer in je broekzak 😉

Ja zeker, juist bij een druk leven heb je wat hulp nodig hoe je dit het beste kunt aanpakken. Jouw Fit For Football coach zal je hier goed bij helpen.

Als je het slim aanpakt hoeft het niet veel tijd te kosten. In het begin kan het misschien een beetje wennen zijn, maar wij gaan je helpen 🙂 Reken op minimaal 2 trainingen per week van ongeveer een uur. Je kunt het aantal trainingen zelf verhogen in overleg met je coach.