fbpx

Zondag 26 februari 2023 13.30-16.00

Test & Train event

In 2,5 uur tijd inzicht in je fysieke aandachtspunten voor 2023. Krijg inzicht door de testen en werk met een plan aan je fysieke aandachtspunten tijdens de fysieke training

Voor wie

Dit test & train event is gericht op ambitieuze voetballers en voetbalsters die fysiek naar de ”next level” willen. Concreet advies voor jouw fysiek. Inzicht in je sterke en te verbeteren punten, jouw atletisch vermogen in beeld. Met als doel om het blessurerisico te verminderen en jouw performance output zo hoog mogelijk te krijgen.

Na het testen, krijg je gelijk een plan met aandachtspunten en ga je onder onze begeleiding aan de bak in de gym.

Je ontdekt...

4,9/5 Google-Reviews (50)
4.9/5

De experts die jou gaan testen en trainen

Wessel Dekker

Oprichter en Sport Performance Trainer

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Wessel Dekker is de oprichter en eigenaar van Fit For Football. Hij coacht alle spelers van Fit For Football online en is als Sport Performance Trainer actief bij de Fitcheck en Performance trainingen. Al vanaf jongs af aan doorliep hij verschillende sportopleidingen en losse cursussen om zich breed te ontwikkelen. Hij ontwikkelde Fit For Football omdat hij merkte dat er veel voetballers wel aan hun fysiek willen werken in de gym of thuis, maar hier geen plan voor hebben. Daarnaast is er in het voetbal veel aandacht voor alleen het teamproces op tactisch en technisch vlak. Fit For Football biedt de (fysieke en individuele) aanpak voor naast het veld in de gym of thuis. Dagelijks mogen wij (prof)voetballers en voetbalsters helpen met de tactiek voor hun fysiek. Ben jij de volgende?

Mijn naam is Gideon Lammers, samen met Paul Lammers verzorg ik de fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op de doelstelling van onze deelnemers.

Ik was de assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

5/5

Alles op een rijtje

In dit 2,5 uur durend event gaan we je inzicht geven in hoe jij er fysiek voor staat en waar jij aan moet werken om het verschil te gaan maken. 

Vervolgens duiken we de High performance gym in en krijg je een training om direct aan deze punten te werken. Super praktisch en je gaat naar huis met concrete actiepunten en oefeningen om mee aan de slag te gaan.

Locatie:

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

''De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf''

Test & Train event

Zondag 26 februari 13.30-16.00
40
  • Test en train event in Amsterdam
Populair