fbpx

Virtuoos X Fit For Football

Virtuoos en Fit For Football slaan de handen in één om jou als voetballer nog beter te helpen en te laten presteren! 

Fit For Football helpt voetballers fit te worden en te blijven. Virtuoos begeleidt voetballers in hun (sport)voeding en suppletie. Daarbij levert Virtuoos zuivere en dopingvrije sportsupplementen aan vele BVO’s, bonden en individuele voetballers in binnen- en buitenland.

Deze samenwerking biedt een mooie win-win voor jou als Fit For Football deelnemer / volger om nog meer uit jezelf te halen!

Virtuoos is de #1 in zuivere sportsupplementen.

 

De juiste voeding en supplementen kunnen jou als voetballer helpen om beter te presteren. Niet alleen voor energie tijdens de wedstrijd, maar ook bij dribbelen, passen, schieten en reactievermogen kan goede voeding het verschil maken. 

Om wekelijks topfit op het veld te staan is een goed herstel onmisbaar voor een voetballer.

Er zijn veel supplementen die interessant zijn voor voetballers. Welke supplementen voor jou optimaal zijn hangt af van jouw doelen, maar ook van jouw speelstijl en positie op het veld. Een aantal basis supplementen zijn voor iedere voetballer een toevoeging.

✅ Multivitamine

✅ Vitamine D

✅ Eiwit supplement

Virtuoos is al jaren trotse supplementen leverancier van verschillende Eredivisie teams, waaronder AZ, Vitesse, SC Heerenveen en Heracles Almelo.

Wil je weten hoe je supplementen het beste gebruikt of hoe voeding je helpt om beter te presteren?

Ga gratis en vrijblijvend in gesprek met onze Performance Nutritionist Daan Boersma.

 

Wat kun je verwachten?

Daan Boersma

Performance Nutrionist

 
 Hoi ik ben Daan, de afgelopen vier jaar heb ik met verschillende sportteams gewerkt, waaronder Heracles Almelo, Schaatsteam Reggeborgh, TalentNED en wielerploeg Bahrain Victorious. Naast het werk voor deze organisaties begeleid ik ook individuele topsporters en ben ik als adviseur betrokken bij Virtuoos. 

 

Voeding en suppletie advies is pas nuttig als het aansluit bij je persoonlijke situatie. Daarom adviseer ik graag je vragen op basis van je persoonlijke situatie, waarbij onder andere je voeding, training, levensstijl en persoonlijke doelen belangrijk zijn.

VRAAG HIERONDER JOUW GRATIS ADVIESGESPREK AAN

Na het invullen van het formulier sturen we je een mail om het gesprek in te plannen.
Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten en is helemaal gratis