fbpx

Laat je spelers altijd met een tactiek aan hun fysiek werken via Fit For Football

Exclusieve kortingen voor jou en jouw spelers via Start2Move bij Fit For Football

Fit For Football

Fit For Football is het (online) fitnessprogramma voor voetballers en voetbalsters. Wij helpen voetballers met een tactiek aan hun fysiek te werken.

Online via onze online coaching in training en voeding. Offline via onze fitcheck en performance trainingen.

Voordelen voor jou en/of jouw spelers via Start2Move

Jij centraal, omringd door een team van experts

Wessel Dekker

Oprichter en Online Coach

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

Gideon Lammers

Fysieke Trainer

Daan Boersma

Performance Nutrionist

Ik ben de oprichter, eigenaar van Fit For Football. Online wordt je gecoacht door mij. Ik heb inzicht in je voeding, zal je feedback geven en ik motiveer en help jou om jouw doelstellingen te bereiken.Tijdens het programma kun je elke dag gebruik maken van mij als je persoonlijke online coach. Dagelijks begeleiden wij voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?

Mijn naam is Paul Lammers, ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens ga ik aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF (Team NL). Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Samen met Paul Lammers verzorg ik jouw fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op jouw doelstelling.

Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) succesvol afgerond en ben meteen begonnen als gymdocent binnen Heliomare onderwijs (tot op heden) en assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).

Ik ben momenteel als Performance Nutritionist onder andere werkzaam bij de voetbalclubs Heracles Almelo en Almere City. Daarnaast begeleid ik individuele profvoetballers op het gebied van voeding. Aangezien iedere voetballer anders is en ook andere trainingsschema’s en voorkeuren heeft, is het belangrijk om te ontdekken wat het beste bij jou past. Mijn praktische voedingstips vind je onder andere in Food For Football in de app!

Klik op de afbeelding(en) voor meer informatie en de kortingen

Online cursus 'de tactiek voor jouw fysiek'
25% korting met code: fff25

Online coaching
10% korting op abonnementen

Testen en meten
Fit check in Amsterdam

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

In contact komen?
Klik hieronder en WhatsApp ons!