fbpx

De aanbevelingen van Fit For Football

Aanbevolen trainingsmaterialen, om nog meer uit jezelf en je trainingen te halen!

Partner korting van 10% bij Ultimate Instability

LET OP: De korting wordt bij het afrekenen toegepast.Trainen met Ultimateinstability™️ producten als voetballer

Verwacht het onverwachte als voetballer!

Voetbal is een onvoorspelbare sport. Je zult jezelf moeten voorbereiden op het onverwachte. Het water in de Ultimateinstability™️ producten beweegt onvoorspelbaar waardoor jij moet reageren om deze weerstanden tegen te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een flinke schouderduw van een tegenstander.

UI, Aquabag, klik op de afbeelding voor meer info

UI, Hydrovest, klik op de afbeelding voor meer info

UI, Aquaball, klik op de afbeelding voor meer info

Altijd en overal trainen

De Ultimateinstability™️ producten zijn licht van gewicht (minder dan 1kg) en compact van vorm. Waar je ook naar toe gaat, niets houdt je meer tegen om te trainen. Zolang er water is, zijn er geen excuses meer.

 

Jij bepaalt het gewicht en instabiliteit

Hoe meer water je in de Aquabag doet des te zwaarder, maar stabieler hij wordt. Omgekeerd worden Ultimateinstability™️ producten met minder water lichter, maar moeilijker te controleren en stabiliseren. Ideaal voor voetbal specifieke situaties waarbij je uit balans wordt gebracht door je tegenstander. De Ultimateinstability™️ producten zijn er in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er altijd een geschikt voor jou en als je wil kun je gemakkelijk afwisselen.

Oefeningen met de Ultimateinstability™️ producten

Je kunt zowel in de gym als thuis trainen. Vrijwel elke oefening die je met een normale halter kan doen is ook mogelijk met de Ultimateinstability™️ producten. Bovendien zijn er nog tal van andere oefeningen mogelijk. Zo kun je vele lunges, squatvariaties en olympische oefeningen uitvoeren. Denk daarnaast ook aan oefeningen die je normaliter met een powerbag, medicine ball of andere trainingsmaterialen zou doen, maar dan vele malen instabieler.