fbpx

Over ons

Jouw team naast het veld.

Wessel Dekker

Oprichter en (online) performance coach

Gideon Lammers

Sport Performance Trainer

Paul Lammers

Sport Performance Specialist

”Mijn naam is Wessel Dekker, ik ben de oprichter en eigenaar van Fit For Football. Ik coach alle spelers van Fit For Football online en ik ben als Sport Performance Trainer actief bij de Fitcheck en Performance trainingen. Al vanaf jongs af aan doorliep ik verschillende sportopleidingen en losse cursussen om me breed te ontwikkelen.

Ik ontwikkelde Fit For Football omdat ik merkte dat er veel voetballers wel aan hun fysiek willen werken in de gym of thuis, maar hier geen plan voor hebben. Daarnaast is er in het voetbal veel aandacht voor alleen het teamproces op tactisch en technisch vlak. Fit For Football biedt de (fysieke en individuele) aanpak voor naast het veld in de gym of thuis.

Ik ben dankbaar dat wij dagelijks (prof)voetballers en voetbalsters mogen helpen met de tactiek voor hun fysiek. Ben jij de volgende?” 💪

”Samen met Paul Lammers verzorg ik jouw fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op jouw doelstelling.

Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) succesvol afgerond en ben meteen begonnen als gymdocent binnen Heliomare onderwijs (tot op heden) en assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).”

”Mijn naam is Paul Lammers, ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens ga ik aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF (Team NL). Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Juventus) gewerkt.”

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere

Contact? Klik voor WhatsApp!

E-mail: info@fitforfootball.nl