fbpx

Ik zag Fit For Football voorbij komen op Instagram. Ik heb heel even getwijfeld om te starten, omdat ik me afvroeg of het wel goed in combinatie kon met mijn trainingen bij SC Heerenveen.

Waarom ik voor Fit For Football gekozen heb is omdat ik fit wilde worden, de verhalen van de huidige deelnemers klonken goed en ik kon Paul Lammers al van mijn tijd bij CTO (Centrum Topsport en Onderwijs) en toen had hij mij ook al erg geholpen.
⠀⠀⠀⠀⠀
De combinatie tussen de trainingen van SC Heerenveen en Fit For Football heb ik goed ervaren en uiteindelijk begon ik ook resultaat te merken na het uitvoeren van de trainingen.

Ik ben verdedigster en ik ben meer een duur loper dan een explosieve loper. Als bijvoorbeeld de linksbuiten van de tegenstander een actie maakte was ik vaak te laat en nu sta ik goed op mijn voorvoeten en ben ik sneller weg om het duel aan te kunnen gaan.

Wat ik fijn vind is dat ik berichten krijg van mijn online coach Wessel met hoe het gaat en hoe het gaat met mijn programma. Soms is dit ook wel een reminder dat ik dit extra programma heb naast mijn drukke programma bij SC Heerenveen en school. Dit houdt mij wel scherp.

Met Fit For Football train ik specifiek en met een plan voor mijn explosiviteit. Eerste trainde ik alles een beetje, niet echt specifiek op iets. Eerst was het de ene keer bovenlichaam trainen de andere keer onderlichaam trainen en algemeen fit te worden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als voetbal je passie is en je wil daar beter in worden en je weet waar je beter in wil worden dan zou ik Fit For Football zeker aanbevelen. Het is een fijn programma en helemaal omdat je resultaten ziet.
⠀⠀
Ik kreeg al vragen van medespelers en ik zei dat het een goed programma is en dat ik er tevreden over ben. Alles is duidelijk, ik krijg goede begeleiding, er wordt gevraagd hoe het gaat en de trainingen staan duidelijk in de makkelijk te gebruiken app.

Ik blijf het programma van Fit For Football gebruiken om nog meer resultaat te boeken.

Nóah Waterham

Verdedigster, SC Heerenveen vrouwen

Fit For Football kwam voor mij op het juiste moment voorbij, ik heb dan ook niet getwijfeld om me in te schrijven, ik zat toen net aan het einde van het seizoen zat en ik wilde mijn voorbereiding gelijk goed beginnen.

Mijn ervaring met Fit For Football is goed. Wat ik fijn vind is dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt en ik er dus zelf niet meer over na hoef te denken, voorheen maakte ik altijd zelf een plan voor in de voorbereiding, dit hoefde dus niet meer.

Met Fit For Football heb je je fysieke trainingsplan altijd bij de hand, door de handige app heb je je plan altijd in je broekzak, hierdoor kan ik zelf bepalen wanneer ik wil gaan trainen en ben ik dus niet afhankelijk van een afspraak met een fysieke trainer.

Het contact met mijn online coach Wessel heb ik goed ervaren, het contact is makkelijk en als ik bijvoorbeeld met vragen zat kon ik een berichtje sturen en had ik snel antwoord. Ook wordt er goed meegedacht rondom mijn trainingsbelasting van mijn club SC Heerenveen, zo is er een goede afstemming wanneer ik de fysieke training het beste kon doen naast de trainingen van de club.

De eerste resultaten heb ik zeker gemerkt, ik voel me goed, ik ben fit en voel me fris. In het eerste blok van de voorbereiding heb ik direct twee keer 90 minuten kunnen spelen terwijl ik na de winter geen volledige wedstrijd meer had gespeeld. De individuele trainingen hebben hier denk ik zeker een bijdrage aan geleverd.

Ik zou Fit For Football aanbevelen aan eigenlijk alle voetballers of voetbalsters waarbij het fysieke deel niet wordt gefaciliteerd bij de club. Fit For Football is een mooi hulpmiddel om fysiek fit te worden voor voetbal.

Naast dat het een mooi hulpmiddel is vind ik het ook leerzaam, van bepaalde oefeningen leerde ik ook de achterliggende gedachte erachter en dit vind ik interessant.

Lieke Huls

Verdedigster, SC Heerenveen vrouwen

Ik zag Fit For Football vorig jaar al voorbij komen. Toen wilde ik eigenlijk al gaan starten alleen ik vond het nog een beetje duur. Dus ik ben begonnen met werken omdat ik dacht, ik wil echt in mezelf gaan investeren en beter worden. Toen ben ik gaan sparen en uiteindelijk de keuze gemaakt om te gaan starten.

Nu ik de investering heb gemaakt vind ik het allemaal waard geweest. De schema’s die ik wel eens bij andere online programma’s volgde, was een schema voor maar 5 of 6 weken. Ik merkte dat ik hierdoor niet echt meer verbeterde, ik stagneerde en bleef op het zelfde niveau.
Wat ik fijn vindt aan Fit For Football is dat dit telkens veranderd. Als het telkens hetzelfde is wordt het ook saai.

Het is super fijn dat ik een trainingsschema heb, die speciaal is gemaakt voor mij. Ik heb als hoofddoel snelheid, en dat merk ik ook gelijk. De mensen langs de lijn zeiden dat ik veel sneller ben geworden en sterker in duels, dat vind ik mooi om te horen. In de kampioenswedstrijd, kreeg ik een bal ingespeeld en ik maakte een vooractie en kwam in de bal, ik loop weg en ik was mijn tegenstander gelijk helemaal voorbij op snelheid.
⠀⠀
Het contact met mijn online coach vind ik heel erg goed, als ik vragen had kon ik het altijd stellen en ik krijg dan duidelijk en snel antwoord terug. Mijn online coach vraagt ook aan mij hoe het gaat, dit helpt mij zeker en de hulp met het voeding vind ik ook heel fijn.

Een aantal vrienden heb ik Fit For Football al laten zien, één van mijn vrienden waar ik ook vaak mee train vroeg aan mij: je bent veel sneller geworden, wat doe je hiervoor? Toen heb ik Fit For Football laten en toen wilde hij het ook gaan starten.

Fit For Football is geschikt voor elke voetballer, het is maar waar jij de focus op wil leggen, is dit het uithoudingsvermogen, je kracht of je snelheid? Voor elke voetballer en positie zou ik Fit For Football aanraden. Maar weet wel: je moet in jezelf willen investeren.

Renzo Bloemendaal

Verdediger, Purmersteijn

Ik was opzoek naar iets anders, normaal ging ik hardlopen in de zomer en een beetje tennissen, maar verder niks. In de voorgaande seizoen merkte ik dat ik toch wat tekort kwam op de eerste trainingen, dus ik wilde iets anders gaan doen. Ik was opzoek naar een aanpak specifiek gericht op voetbal. Toen ik Fit For Football voorbij zag komen heb ik niet getwijfeld en me ingeschreven, het is nieuw en ik dacht laat ik het gewoon proberen.

In het begin vond ik de trainingen nog wel licht, op een aantal oefeningen na. Ik besloot om ernaast te gaan hardlopen een paar keer per week. Ik merkte dat er bij Fit For Football een goede opbouw in zit en het hardlopen liep terug naar één keer per week.
Als ik naar de sportschool ga dan zie ik bijvoorbeeld iedereen bankdrukken, dan ga je vaak meedoen, maar hier had ik niet zoveel aan. Fit For Football is tot nu toe een goede ervaring met hele specifieke oefeningen en dat zal ik nu gaan moeten merken op het veld!

Het contact met mijn online coach Wessel is makkelijk en snel en er wordt goed meegedacht.

De eerste resultaten heb ik zeker al gemerkt, ik merk dat ik de inspanningen langer vol kan houden in bijvoorbeeld het sprinten, ik heb voor me gevoel meer inhoud en ik herstel sneller van de inspanningen.

Naast fysieke resultaten merk ik ook een mentaal resultaat, ik heb nu meer vertrouwen in mezelf omdat ik weet dat ik deze zomer goed bezig ben geweest.

Fit For Football zou ik vooral aanbevelen aan voetballers die van de jeugd naar de senioren gaan, zo’n begin 20 jaar. Veel gasten rond die leeftijd zie ik de gym in stappen en alleen maar ‘pompen’ zegmaar, die zijn totaal niet sport specifiek bezig en zijn totaal niet bewust van wat ze doen.

Mijn zomer heb ik door Fit For Football heel anders ervaren, het is voor mij zeker een ‘eye opener’ geweest en ik ben erg benieuwd hoe dat zich dit seizoen gaat uitpakken.

Kevin van Esch

Middenvelder, Wilhelmina '26

Toen ik Fit For Football voorbij zag komen heb ik helemaal niet getwijfeld om me in te schrijven, ik vond het een hartstikke mooi bedrag voor wat je er allemaal voor krijgt. Een persoonlijk trainingsplan en ik kan ook nog eens met mijn voeding bezig zijn, het leek me gelijk heel leuk om te doen.

Ik heb nu twee maanden Fit For Football erop zitten, ik ben ik erg enthousiast, ik had van te voren niet verwacht dat het zo professioneel zou zijn.

Wat ik goed vond is dat mijn online coach Wessel kort op me zat, dat motiveert mij op de momenten dat ik wat gedemotiveerd was. Er wordt veel gevraagd hoe het gaat, dit hield mij gemotiveerd en af en toe heb ik dat ook even nodig, dat ik gepusht wordt.

De eerste resultaten heb ik zeker gemerkt, na de eerste 3-4 trainingen op het veld merkte ik dat ik amper spierpijn had na de trainingen, we deden veel oefeningen met een hoge intensiteit en oefeningen waarbij je explosief moest zijn en ik heb gemerkt dat ik daar geen moeite mee had.

Mijn voorbereiding ben ik heel anders begonnen als ik het vergelijk met vorige seizoenen, voorheen deed ik ‘domweg’ krachttraining met willekeurige krachtoefeningen om in shape te blijven en niet echt gericht op voetbal. Nu ben ik verder, normaal moest ik na de eerste trainingen fysiek nog wat bijspijkeren na de zomer, nu hoeft dat minder.

Wat ik leuk vind is dat het niet alleen over trainen gaat maar dat er ook een stukje voeding bij komt kijken, dat vind ik ook interessant, ik krijg een duidelijk overzicht wat ik allemaal eet, er wordt naar mijn voedingsschema gekeken en ik krijg tips hoe ik het nog beter kan doen.

Fit For Football zou ik aanbevelen aan gemotiveerde voetballers, voetballers die écht beter willen worden. Wat ik merk is dat het mentale vlak ook belangrijk is om gemotiveerd te blijven, je moet vanuit jezelf gemotiveerd zijn om beter te willen worden, uiteindelijk moet je het zelf doen.

Julian Westerbaan

Aanvaller, ADO'20

Fit For Football heb ik anders ervaren dan zou moeten. Dit komt omdat ik geblesseerd ben geraakt. Daar heb je helaas geen invloed op. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ondanks mijn blessure ervaar ik Fit For Football als goed. Ik merkte vooral dat ik anders ben gaan trainen als dat ik normaal deed in de sportschool. Eerst was dit naar de sportschool gaan en veel benen trainen, op de loopband lopen en ook nog wat bovenlichaam. Nu train ik veel specifieker. Wat ik vooral fijn vindt zijn de verschillende fases die je doorloopt, zodat je niet telkens hetzelfde blijft doen waardoor je diversiteit hebt in je training.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het was voor mij belangrijk om opzoek te gaan naar iets wat mij kan helpen om beter te worden in dat wat ik heel graag doe, en dat is voetballen. Toen kwam ik bij Fit For Football terecht en heb ik om meer informatie gevraagd. Wat ik vooral wilde weten is, hoe het met het voedingsgedeelte zat. Ik ben een sporter die het daar iets moeilijker mee heeft. Toen ik antwoord had op mijn vragen, dacht ik, dit sluit goed aan bij wat ik wil.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toen mijn blessure duidelijk werd heb ik een aangepast programma gekregen om toch nog mijn bovenlichaam te kunnen trainen. Het contact met mijn online coach Wessel vind ik fijn, elke week een berichtje hoe het gaat en hoe het gaat met mijn blessure. Dit was voor mij echt een steuntje in de rug.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik merk een verbetering in mijn uithoudingsvermogen met als resultaat dat ik het langer vol hield dan de andere spelers op het veld. Fit For Football heb ik aanbevolen aan een vriendin van me, welke nu ook deelneemster is. Zij had mij geappt wat ik ervan vond, want zij wilde ook graag beter worden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We zien allemaal profvoetballers voorbij komen op internet hoe ze trainen. Dat zijn wel voetballers die specifiek trainen en niet ‘zomaar’ naar de sportschool gaan om te gaan hardlopen en even te gaan bankdrukken. Ik denk dat als je je wilt onderscheiden van de rest, dan zou Fit For Football mooi aansluiten bij je ambitie om je doelgerichter te ontwikkelen.

Ilker Yahya Erdogmus

Middenvelder, Victoria '04

Toen ik Fit For Football voorbij zag komen op Instagram heb ik wel even moeten nadenken om te beginnen. Het was nieuw en ik wist nog niet precies wat het was en wat de bedoeling was. Je ziet wel eens nep accounts voorbij komen op Instagram waar je voor moet betalen en vervolgens er niks voor terug krijgt. Daar was ik wel bang voor. Toen heb ik informatie gezocht en was ik gelijk overtuigd.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op 6 augustus ben ik begonnen met Fit For Football en mijn ervaring tot nu toe is goed. Ik ben nu twee keer per week aan het trainen met het thuis programma. In het begin had ik wel veel spierpijn na de trainingen maar dat is nu al veel minder omdat ik vaker train.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Online wordt ik gecoacht door mijn online coach Wessel, dit ervaar ik als fijn, ik vind het fijn dat er gevraagd wordt hoe het gaat en wat ik merk aan resultaten op het veld.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn resultaten van drie maanden Fit For Football merk ik op het gebied van snelheid, maar ik merk vooral qua kracht en het langer kunnen volhouden van wedstrijden vooruitgang. Bijvoorbeeld in de laatste 10 minuten van de wedstrijd kan ik nu ook mijn ding doen, voorheen was dit niet zo, dan was ik al kapot.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voordat ik met Fit For Football trainde, trainde ik niet zoveel voor mezelf. Wel ging ik af en toe naar de fitness en ging ik wat kracht doen. Niet echt met een doel, qua oefeningen deed ik maar wat aan mijn borst en armen, benen had ik bijvoorbeeld nog nooit getraind. Het grote verschil nu is dat ik nu echt naar een doel toe werk.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het leukste aan Fit For Football vind ik dat ik nu twee keer per week specifiek aan het trainen ben voor voetbal. De oefeningen moet ik doen voor mijn gevoel, je krijgt ook pushmeldingen van de app op je mobiel en dit motiveert mij, uiteindelijk doe je het voor jezelf en houd je jezelf alleen maar voor de gek als je de oefeningen gaat over slaan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fit For Football zou ik aanbevelen aan voetballers of voetbalsters die echt beter willen worden en hogerop willen komen met voetbal.

Barry Olierhoek

Aanvaller, Luctor Heinkenszand

Ik wilde al lange tijd mijn fysiek voor voetbal verbeteren, in mijn spel kwam ik op een paar punten iets te kort, vooral in duelkracht. Als ik aan het trainen was in de sportschool dan deed ik maar wat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tot ik Fit For Football voorbij zag komen op Instagram. Dit leek mij een mooie kans, ik heb contact opgenomen en me gelijk aangemeld via de website.

Toen ik bij Fit For Football las dat je echt iets krijgt wat specifiek voor jou gemaakt wordt om te trainen, dacht ik: dit past bij me.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn ervaring is goed, ik wordt heel goed begeleid. De trainingsschema’s voor de aankomende week staan altijd op tijd in mijn agenda in de app. Ook wordt elke week gevraagd hoe het met mij, maar ook met mijn wedstrijden gaat en dat vind ik leuk.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het contact met mijn online coach Wessel ervaar ik als goed en vindt ik erg netjes. Met vragen wordt ik altijd geholpen, ik krijg tips hoe het beter kan en ik heb altijd snel reactie van mijn coach.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn resultaten merk ik op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen. Nu ga ik duels veel feller in en ik ben moeilijker van de bal te krijgen. Qua uithoudingsvermogen merk ik dat ik aan het einde van de wedstrijd kan blijven rennen, ik houd het langer vol.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn trainingsschema’s veranderen om de zoveel weken, dit vindt ik fijn. Ik houd er sowieso niet van om elke keer hetzelfde te moeten doen. Dit houd het leuk en uitdagend.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fit For Football zou ik zeker aanraden aan andere voetballers. Wel aan voetballers die er echt alles uit willen halen. Je moet echt beter willen presteren op het veld.

Ricardo Chotoe

Middenvelder, Oliveo

Ik ging al een tijdje naar de sportschool, alleen niet echt structureel, als ik er was dan deed ik maar wat en wist ik ook niet echt wat ik aan het doen was. Toen zag ik Fit For Football voorbij komen, het zag er goed uit, ik dacht laat ik het gewoon proberen en het bleek heel functioneel te zijn.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In het begin koos ik om vier keer per week te gaan trainen, het was toch zwaarder dan ik dacht. Dus uiteindelijk heb ik besloten om naar drie keer per week te gaan en ik merk dat ik ontwikkel. Mijn hoofddoelstelling is snelheid en explosiviteit. Dat is ook iets wat ik altijd heb gemist als keeper.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu ben ik veel sneller in de hoek dan voordat ik met Fit For Football trainde, als een speler 1 op 1 komt kan ik nu sneller reageren en ik ben ook veel fitter geworden. Daarnaast ben ik gespierder in mijn benen geworden en mijn romp is ook beter. Na de zomer was ik 7,5 kilo aangekomen, dit had ik echt nog nooit meegemaakt. Genoeg reden om het weer in shape te brengen, dit is een bijkomend voordeel geweest naast mijn prestatie verbetering op het veld.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het grote verschil in trainen zit hem vooral in dat ik nu veel gerichter train en bewuster ben van wat ik doe en wat het voor zin heeft. Je kan wel gewoon naar de sportschool gaan, maar dan merk je niet gelijk dat je het verschil maakt op het veld daardoor, dat had ik nog nooit meegemaakt en nu merk ik dat wel. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fit For Football zou ik zeker aanbevelen aan andere voetballers en voetbalsters. De app is heel gebruiksvriendelijk en het contact met mijn online coach Wessel is goed en heel makkelijk, het aanpassen van het aantal trainingen per week is op deze manier ook makkelijk aan te geven.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er zijn er denk ik heel veel die het niet altijd even leuk vinden in de sportschool, door het sfeertje dat er hangt, maar dan kun je ook kiezen om gewoon lekker thuis of buiten trainen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit programma is ook zeer geschikt voor keepers, je hebt als keeper die explosiviteit nodig, dat is heel belangrijk.

Jan Evers

Keeper, AWC

Ik trainde altijd al veel in de gym, maar de trainingen waren niet echt gericht om beter te presteren op het voetbalveld. Ik zocht iets wat waarmee ik meer structuur in mijn trainingen kon brengen en met schema’s kon trainen. Toen zag ik Fit For Football voorbij komen op Instagram en heb ik me ingeschreven.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het programma Fit For Football heb ik goed ervaren het afgelopen halfjaar, je kan in overleg, jouw juiste trainingsdagen kiezen en kan deze ook makkelijk verplaatsen in de app als een andere dag beter uitkomt. Het is een mooi programma met ook echt resultaat. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vanaf het begin heb ik ook gelijk mijn voeding bijgehouden. Ik wist eerst niet eens dat dit er ook bij hoorde. Maar dat is naast training natuurlijk ook belangrijk. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De oefeningen in de gym hebben me echt verder geholpen. Op het veld merk ik vooral een verbetering in het rennen. Wanneer ik ren ben ik soepeler geworden en kan ik sneller van richting veranderen. Mijn snelheid en explosiviteit kan ik blijven herhalen zonder echt moe te worden. Mijn handelingssnelheid is hiermee ook omhoog gegaan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de intake voordat ik Fit For Football startte, was snelheid en explosiviteit ook mijn doel en door in de gym te gaan trainen met mijn Fit For Football trainingsplan heb ik dit nu verbeterd op het veld.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het contact met mijn online coach is denk ik het beste van allemaal van dit programma. Ik heb altijd goed kunnen praten met Wessel en ik mocht ook af en toe bellen in plaats van appen wat ik zelf ook fijner vindt. Zo sta je directer in contact met elkaar.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als je opzoek bent naar trainingsschema’s en structuur dan zou ik Fit For Football zeker aanbevelen. Als je heel doelgericht bent en ‘dedicated’ bent, en echt jezelf wilt verbeteren en je hebt de motivatie om jezelf te willen blijven verbeteren dan zou ik niet kunnen weten wat er mis zou kunnen gaan als je begint met Fit For Football.

Milad Yousofi

Middenvelder, SV Geinoord

Ik wilde al een tijdje op mijn voeding letten en specifiekere oefeningen gaan doen in de sportschool maar ik wist niet zo goed hoe. Tot een vriend van mij Fit For Football liet zien, hij was al deelnemer. Vervolgens ben ik naar de website gegaan en toen dacht ik: dit is wat ik zocht.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn ervaring is heel fijn, in de gym weet ik nu precies wat ik kan verwachten en wat ik ga doen. In de gym deed ik normaal mijn benen een beetje en uiteindelijk ook mijn armen en van alles eigenlijk maar niet echt met een doelgericht plan. Nu ga ik met een doelgericht plan naar de gym.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De online coaching van Wessel is motiverend en vooral de timing van de berichten zijn goed. Op zondag krijg ik bijvoorbeeld een berichtje met hoe de wedstrijd is gegaan en dan heb ik wel zoiets van morgen weer volle bak, want je wilt wel fitter worden! Ik heb zeker resultaten geboekt, mijn keeperstrainer zei dat ik nu veel hoger en veel verder spring, ik merk dus vooral dat mijn benen sterk zijn geworden en ik voel me veel fitter. Ik ben 1.63m en als keepster zijnde is dat best wel klein en in het begin had ik best wel moeite met voorzetten of met hoge ballen, maar omdat ik nu veel sterker in mijn benen ben, kom ik ook hoger en ik kan nu zelfs bijna aan de lat hangen, dus daar zie ik zeker vooruitgang in. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fit For Football zou ik zeker aanraden aan andere voetballers en voetbalsters. Wel aan mensen die serieus voor het voetbal willen gaan, die zelf beter willen worden en willen presteren binnen het team. Als jij als voetballer of voetbalster meer duelkracht wilt, sneller wilt worden of uithoudingsvermogen wilt trainen dan zou ik het zeker aanraden. Ik denk dat de meeste het wel zien zitten om Fit For Football te starten, maar de meeste zullen zich afvragen of ze het vol gaan houden, maar met de coaching die je online krijgt, is net even die extra motivatie boost. Mocht je twijfelen om in te schrijven weet dan dat je door echte mensen begeleid en gecoacht wordt achter de app wat enorm motiverend werkt.

Celine Lindhoudt

Keepster, CVV Berkel

Op Facebook en Instagram zag ik Fit For Football voorbij komen waarbij ik het gratis e-book heb gedownload. Het e-book vond ik leuk om te lezen, weer een keer wat anders, je leest er verder niet zoveel op internet over. Eerst het e-book even lezen dacht ik en daarna misschien definitief starten met Fit For Football.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In de voetbalwereld wordt er nog niet heel veel aandacht gegeven aan de fysieke aspecten van het voetbal, dus ik dacht, hier wil ik aan mee doen. We kregen via de club als team wel eens wat oefeningen via de voetbal, maar dit was een beetje standaard en algemeen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uiteindelijk ben ik gestart en mijn ervaring is goed, de app is heel duidelijk en het werkt fijn. Door de trainingen wordt ik sterker en daarnaast wordt ik er positiever van. Mijn snelheid en explosiviteit zijn verbeterd. Als centrale verdedigster heb ik best wel vaak dat ik lange sprints moet trekken, nu houd ik dit langer vol.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat ik ook goed vind is het contact met mijn online coach Wessel, elke week krijg ik berichten met de vraag hoe het gaat. Dit contact vindt ik fijn en hierdoor behoud ik de motivatie om door te gaan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Elke vier weken krijg ik een nieuw trainingsschema, dat vindt ik fijn, anders blijf je elke keer maar hetzelfde doen. Nu heb ik afwisseling, het nieuwe schema komt voor mijn gevoel precies op het juiste moment en ik krijg specifieke oefeningen die ik nodig heb voor mijn lichaam en doelstellingen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het gratis e-book van Fit For Football heb ik gedeeld in de meiden app van Excelsior. Starten met Fit For Football zou ik zeker aanbevelen aan voetballers of voetbalsters die aan zichzelf en hun doelen willen werken en een stapje extra willen doen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zit je te denken om te starten met Fit For Football weet dan dat het contact met de online coach motiveert. Als persoon wordt je ook zekerder van jezelf omdat je weet dat je er iedere week mee bezig bent. Als je het plan volgt wat Fit For Football voorschrijft dan moet je wel resultaat gaan boeken.

Samantha Hulstaert

Verdedigster, Excelsior Rotterdam