fbpx

Nieuwe samenwerking Fit For Football en Start2Move

Inhoudsopgave

Wij zijn erg blij te kunnen melden dat Fit For Football gaat samenwerken met Start2Move. Start2Move is de grootste (particuliere) opleider in Nederland op het gebied van sport, health en fitness. Naast verschillende opleidingen bieden zij ook voetbal gerelateerde pakketten aan. Wil jij als speler of trainer je voetbal en fysieke kennis verbreden? Start een voetbal gerelateerde opleiding bij Start2Move.

Start2Move

Start2Move is de grootste (particuliere) opleider in Nederland op het gebied van sport, health en fitness. Zij onderscheiden zich door hun persoonlijke begeleiding, vooruitstrevende leeromgeving, deskundige docenten en locaties door heel Nederland. Belangrijk is dat je een opleiding/cursus kunt volgen naast je drukke werk- & privéschema. Bij Start2Move kun je op ieder gewenst moment van start en kan je er voor kiezen om zowel klassikaal, online als volledig zelfstandig te studeren. 

Veel opleidingen en cursussen zijn geaccrediteerd of erkend door bedrijven als NL Actief, Europe Active, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en de KNVB. De opleidingen zijn vooruitstrevend en kwalitatief hoogstaand en sluiten direct aan bij de (laatste) behoeftes uit het werkveld en de carrièreverwachtingen van de cursist.   

Voordelen leden Fit For Football

Als lid van Fit For Football krijg jij 10% korting op alle voetbal gerelateerde pakketten en alle losse modules hiervan. De opleidingen die je kunt volgen zijn:

Wil je gebruik maken van de code. Neem dan contact op met Fit For Football en vraag naar de voorwaarden.

MEER INFORMATIE

Contact

Heb je nog vragen over de opleidingen of wil jij graag in contact komen met een opleidingsadviseur van Start2Move? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur op telefoonnummer 085 – 0604 303 (optie 1). Je kunt je vraag ook mailen naar opleidingsadvies@start2move.nl of online stellen via de chat op www.start2move.nl. Wij zullen zo snel mogelijk een reactie sturen. 

Wil je contact opnemen met Fit For Football, dan kan dit ook. Bel of app naar 06-51540957 of mail naar info@fitforfootball.nl.

Wil je dit artikel delen?
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Deel via WhatsApp
Deel via e-mail